Počitnice Sejšeli

Sejšeli, eno najlepših otočij na svetu je zaslovelo s svojimi sanjskimi plažami, ki jih krasijo lagune, palme in granitne skale, ki ob sončnem zahodu rožnato zasijejo.
 
Sejšeli so mondena izbira za počitnice v dvoje ali z družino. Ponujamo skoraj vse hotele na otoku Mahe (glavni otok), Praslin, Desroches in La Digue, pa tudi na številnih majhnih, privatnih otočkih, na katerih je povečini samo en, luksuzen hotel.
 
Za vas smo pripravili izbor tistih, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Ne najdete kar iščete? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo. Sejšele dobro poznamo, saj jih obiščemo vsako leto.

Otok mahe, Kempinski Hotel*****

Počitnice v novejšem in luksuznem hotelu, ki je postavljen v mirnem in eksotičnem okolju, so poseben čar. Zajema bistvo Sejšelov in ponuja vrhunske storitve.

Podrobnosti

Od €1.315 na osebo + letalo

Otok Praslin, Le Duc De Praslin****

Prenovljen in eden najlepših hotelov na otoku Praslin je s svojo lokacijo ob beli peščeni plaži in tropskim vrtom ravno pravšnji za vaše počitnice.

Podrobnosti

Od €1.250 na osebo + letalo

Otol La Digue, Island Lodge****

Hotel se nahaja v mirnem in eksotičnem okolju v kreolskem slogu. Neokrnjena narava in neskončen mir so idealni za vaše mirne počitnice.

Podrobnosti

Od €1.080 na osebo + letalo

Otok Praslin, Castello Beach****

Sejšeli, otok Praslin je pojem sprostitve kjer lahko poleg kopanja in počitka občudujete čudesa tropske narave kjer je lociran hotel Castello.

Podrobnosti

Od €995 na osebo + letalo