Sanjska potovanja in počitnice po vaši meri

Dobrodošli! Če iščete posebna, visoko kvalitetna in cenovno ugodna potovanja, ste pristali pravilno.
 
Potovanja in počitnice organiziramo po vsem svetu, program potovanja, vsebine in trajanje pa prilagodimo vašim željam in zmožnostim. Vsa potovanja namreč sestavimo posebej glede na vaše zahteve. Rezerviramo vam celotni paket, ali pa samo posamezne storitve: letalske vozovnice, hotele, vodene oglede, najem vozil, transferje.
 
Poskrbeli bomo, da bo vaše potovanje nepozabno. Iz prve roke poznamo destnacije in hotele iz ponudbe, prav zaradi naše kvalitete in znanja se popotniki k nam vedno znova vračajo.
 
Zaupajte našim bogatm izkušnjam, ne bomo vas razočarali!

 

Zakaj Izbrati Nas

Z organizacijo zahtevnih potovanj za posameznike imamo skoraj 30 let izkušenj. Večino destinacij iz ponudbe smo obiskali tudi sami, zato vam bomo pri odločitvah svetovali iz prve roke. Potovanja sestavljamo kot bi potovali sami - gledamo na ceno in kvaliteto.

Zavedamo se, da je vsako potovanje pomembno in poskrbeli bomo, da bo ostalo v lepem spominu. Prav zato imamo na stotine strank, ki se k nam vedno znova vračajo.

9000+

Zadovoljnih strank

1000+

Sanjskih Potovanj

50+

Destinacij

20+let

izkušenj

Mehika, Yucatan, oktober 2023 - od 575 EUR

Potovanje z avtomobilom, 7 nočitev, najem avtomobila.

Medeira, oktober 2023 - od 550 EUR

Potovanje z avtomobilom, 7 nočitev, najem avtomobila.

Sicilija, november 2023 - od 280 EUR

Potovanje z najetim avtomobilom, 7 nočitev.

Sejšeli, november 2023 - od 1.900 EUR

Hotel ****, 7 nočitev, zajtrk, letalo z Ljubljane, transfer

Tajska, 7 dni paket od €740

Hotel ****, 7 nočitev, zajtrk, letalo z Dunaja, transfer

Enostavno do nepozabnega potovanja

Izberite Destinacijo

Pomagamo vam izbrati destinacijo glede na termin potovanja in vaša pričakovanja. Ponujamo večino turističnih destinacij sveta, tudi če je na strani ne najdete, lahko pošljete povpraševanje.


Več

Izberite Datum

Če ste fleksibilni, bomo poiskali najbolj ugodno ponudbo znotraj vašega termina potovanja. Za vsako deželo predlagamo najboljši termin za obisk.


Več

Odpotujte

Na potovanje boste dobro pripravljeni, z izčrpnimi informacijami in elektronskimi potovalnimi dokumenti. Tudi med potovanjem bomo vaša podpora 24/7.


Več

Zgodbe naših strank