Počitnice Maldivi

Maldivi so kot ustvarjeni za vaše počitnice. Na otočku, ki meri le nekaj sto krat nekaj deset metrov, vam skoraj ne preostane drugega kot počitek in sprostitev. Bolj nadebudni bodo seveda lahko uživali v odličnem potapljanju, snorkljanju, deskanju, ribolovu. Če iščete nekaj posebnega je tu tudi plavanje z delfini ali vožnja s podmornico.
 
Vendar pa gre na Maldivih bolj za perfektne plaže, tople morske lagune in odlične hotele z romantičnimi, s slamo kritimi bungalovi ali hiškami na vodi.
 
Otočki Maldivov so kot male, rajske oaze, raztresene po oceanu. Otočkov je več tisoč, vam pa je na izbiro preko devetdeset resortov. Ponavadi je na otoku samo en resort. Vsak ponuja drugačno izkušnjo, vendar pa vsi ponujajo popolno sprostitev sredi tropske čudežne dežele.
 
Ponujamo vse hotele, za vas pa smo pripravili izbor tistih, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.
 
Imate dodatna vprašanja? Pošljite jih in z veseljem bomo odgovorili.

Kihaa Maldives Island Resort*****

Letovišče Kihaa se nahaja na čudovitem atolu Baa na osupljivem maldivijskem otoku, obkroženem s popolnimi belimi peščenimi plažami in turkiznimi lagunami.

Podrobnosti

Od €1.205na osebo + letalo

Meeru Island Resort & Spa****

Za Maldive je Meerufenfushi malo večji otok in idealen za umirjene počitnice. Mir, turkizno morje in pomorski svet bo vaše potovanje nepozabno.

Podrobnosti

Od €985na osebo + letalo

Villa Park Sun Island****

Letovišče Sun Island se nahaja na malo večjim maldivijskem otoku, obkroženem s popolnimi belimi peščenimi plažami in turkiznimi lagunami.

Podrobnosti

Od €935 na osebo + letalo

Kuredu Resort Maldives****

Počitnice v resortu Kuredu so kombinacija z aktivnostmi in počitkom ob osupljivem turkiznem oceanu na belo peščeni plaži.

Podrobnosti

Od €875 na osebo + letalo

Adaaran Select Hudhuranfushi****

Resort vas sprejme v sanjsko otoško letovišče s čudovitim razgledom na turkizno morje vse do kamor seže oko. Letovišče je priljubljeno in s skrbjo vodeno pod vodstvom znane hotelske verige Adaaran.

Podrobnosti

Od €1.245 na osebo + letalo