Potovanja Amerika in Kanada

Potovanja po ZDA so lahko nešteta. Vedno znova se popotniki vračajo v Ameriko in vedno odkrivajo še neznana mesta in narodne parke.
 
Obiščite večno poletno Florido, nakupujte v New Yorku, obiščite velemesta vzhodne obale. Na zahodu puščave varujejo pisane kanjone, ki jim kraljujejo snežni Rockeys, pokrajina se preliva od peklenskih puščav do zelenih dolin.
 
Ameriko lahko obiščete z družino. V tem primeru boste obiskali tudi tematske in zabaviščne parke.
 
Če ste motorist, vam bomo najeli Harley Davidson in vas polslali po historični Route 66.
 
Najbolj pogosto pa vam bomo najeli avtomobil, načrt poti, rezervirali vam bomo hotele in priporočali kje se ustavite in kaj si oglejte. Tako boste potovali samostojno, obenem pa vam bomo nudili vso organizacijo in pomoč med potovanjem.
 
Predlagamo bogat izbor potovanj. Če vam ne ustrezajo ali če bi si privoščili vse naenkrat, vam bomo program sestavili glede na vaše želje in pričakovanja.
 
Po drugi strani pa ima Kanada osupljivo naravo. Ob imenu Kanada pomislimo na neskončne, hladne gozdove, bistra jezera, pomislimo na samoto in medvede. Vendar je kanada veliko več. Tu so zanimiva mesta Toronto, Vancouver, Montreal, kjer se prepletajo ameriška, francoska in angleška kultura. Prostrana narava je pravi raj za smučarje, za ljubitelje gora, ribolova, plezanja ali raftinga.
 
Kanada je vedno polna presenečenj. Obiščete jo lahko poleti ali pozimi, ob vsakem letnem času se pokaže z novim obrazom.

Vsa potovanja so potovanja za posameznike, torej sam program potovanja in trajanje prilagodimo vašim željam. Odhodi so vsak dan iz Ljubljane in okoliških letališč. Na poti vam rezerviramo hotele, najem vozila, po želji pa tudi oglede in aktivnosti.
Pred odhodom vas opremimo z informacijami in navodili, med potovanjem smo vam v pomoč tako mi, kot tudi lokalni agenti. Rezervirate lahko celotno potovanje, ali pa samo posamezne storitve.

Klasična zahodna Kanada, 12 dni

Družinsko, v dvoje ali samostojno potovanje vas bo navdušilo z mogočno naravo, jezeri, parki, gozdovi, vinogradi, sadovnjaki, hribi in gorami.

Podrobnosti

Od €1.830na osebo + letalo

Po poteh kavbojev, 14 dni

Romantični ter prostrani in zares posebni državi Teksas in New Mexico. Čudovit kontrast divjine in velemest Houston in Dallas.

Podrobnosti

Od €1.940 na osebo + letalo

Sončna in zabavna Florida, 11 dni

Če imate za obisk Floride 11 dni in zlasti če potujete z otroci, je to program za vas. Potujete vse od Orlanda do Florida Keys, vmes pa je veliko časa za obisk atrakcij in oglede.

Podrobnosti

Od €1.550 na osebo + letalo

Historični jug ZDA, 16 dni

Popotovanje po jugu ZDA je pot v glasbo, kreolsko kuhinjo, zgodovino in čudovito naravo, ki se preliva od Apalačev do močvirij Louisiane in peščenih plaž.

Podrobnosti

Od €1.450 na osebo + letalo

Zgodovinski vzhod ZDA, 12 dni

Živi muzeji, starodavne metropole, Pomorska akademija, narava Apalačev - pred vami je nadvse pestro potovanje, primerno tudi za družine.

Podrobnosti

Od €1.250 na osebo + letalo

Od New Yorka do Miamija, 14 dni

Potovanje se začne v norem New Yorku. Potujete proti jugu, vzdolž vzhodne ameriške obale. Za seboj pustite peščene sipine in otoke Severne in Južne Karoline. Na Floridi vas čaka večno poletje, zabaviščni parki in svetovno znane plaže.

Podrobnosti

Od €1.530 na osebo + letalo

Obmorska Kanada in kulinarika, 13 dni

Spoznajte obalo Kanade z njeno idilično pokrajino ter začinite potovanje s kulinariko. Odkrijte Novo Škotsko v Kanadi, ki je znana po prekrasni obali in kulinariki. Poleg burbončic razvajate tudi svoje čute z lepoto tega obmorskega sveta.

Podrobnosti

Od €2.530 na osebo + letalo

Eksotični Havaji, 3 otoki

Odkrijte tri otoke Havajev sredi tihega oceana, na pol poti med Kalifornijo in Japonsko. Zaradi svoje čarobnosti in mogočnosti, so postali legenda.

Podrobnosti

Od €3.125 na osebo + letalo

Čudoviti Havaji, 4 otoki

Sredi tihega oceana, na pol poti med Kalifornijo in Japonsko, ležijo Havaji - sanjsko otočje. Tako čarobni in mogočni, da so postali legenda.

Podrobnosti

Od €3.500 na osebo + letalo

Zibelka Severne Amerike, 16 dni

Vzemirljivo popotovanje po korakih ameriške zgodovine. Raziščete severo-vzhodni del ZDA in Kanade - njegove najlepše metropole in naravne lepote.

Podrobnosti

Od €1.320 na osebo + letalo