Počitnice Mauritius

Mauritius vabi s svojimi plažami, okusi, športnimi aktivnostmi, možnostmi raziskovanja, barvami in pestrostjo kulture. Do otoka je 11 ur poleta, časovne razlike pa skoraj da ni. Jeste in pijete lahko na ulici ne da bi tvegali črevesne težave, nevarnih bolezni ne poznajo. Primeren je tako za obisk z družino, kot v dvoje. Mauritius čaka da ga odkrijete!
 
Na Mauritiusu že skoraj 30 let sodelujemo z odličnim lokalnim partnerjem, zato zagotavljamo najvišjo kvaliteto. Ponujamo vse hotele, za vas pa smo pripravili izbor tistih, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Ne najdete kar iščete? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo. Mauritius dobro poznamo, saj ga obiščemo vsako leto.

Sugar Beach Resort*****

Bivajte v hotelu na bivši plantaži kjer idej za zabavo ne zmanjka in hkrati lahko najdete svojo oazo miru.

Podrobnosti

Od €1.395na osebo + letalo

Paradise Cove Boutique Hotel*****

Butičen, modernem, mirnem in na novo obnovljenem hotel je nemenjen odraslim gostom. Mir, lahen vetrc, bel pesek in vonjave oceana bodo pričarali pravo počitniško vzdušje.

Podrobnosti

Od €1.125 na osebo + letalo

La Pirogue****+

Počitnice okusite v živahnem, srednje velikem hotelu kjer bivate v bungalovih, ki so ob plaži ali v tropskem vrtu. 

Podrobnosti

Od €1.065 na osebo + letalo

Sunrise Attitude****

Sunrise Attitude je kraj, kjer lahko pozabite na čas in se znova povežite z naravo, živite v ritmu plime in izjemnih sončnih vzhodov. Namenjen je odraslim gostom.

Podrobnosti

Od €515 na osebo + letalo

Rawenala Attitude****

Ravenala je kvaliteten in očarljiv hotel v kolonialnem stilu, ki ga lahko obiščete kadarkoli v letu. Počitnicam bodo pustili svoj pečat tudi ljudje, njihov nasmeh, prijaznost in diskretnost. 

Podrobnosti

Od €590 na osebo + letalo

Zilwa Attitude****

V Zilwi bodo vaše počitnice nepozabne. Hotel je novejši, živahen in moderen. Navkjub vsemu lahko v njem najdete svojo oazo miru.

Podrobnosti

Od €625 na osebo + letalo

Dinarobin Beachcomber*****

Zgodovinsko območje, letovišče dopolnjuje z vrhunskimi in kakovostnimi storitvami. Vedno prijazno in pozorno osebje vas spremlja v vseh restavracijah, barih, apartmajih ali na plaži.

Podrobnosti

Od €1.335 na osebo + letalo

Lagoon Attitude****

V hotelu različnih odtenkov barv se lahko popolnoma prepustite tropskemu vzdušju in doživite nepozabne počitnice. Namenjen je odraslim gostom.

Podrobnosti

Od €580 na osebo + letalo