Naša potovanja

Smo organizator potovanj za posameznike, se pravi da za vsakega gosta posebej sestavimo program potovanja glede na njegove želje in zmožnosti. In takšno potovanje ni nič dražje kot če bi šli na pot s skupino.

V vsaki od preko 40 dežel, ki jih ponujamo, imamo zanesljive lokalne partnerje, ki zagotavljajo prvovrstne storitve. Prav zato je spekter različnih produktov, ki jih ponujamo, lahko tako širok. Obenem sodelujemo tudi z velikimi rezervacijskimi sistemi, ki so na voljo samo agencijam, zato dostopamo do najnižjih cen. Če še to ni dovolj, pa vašo najnižjo ceno poiščemo na spletu. Ob ponudbi vam predstavimo različne cene in vam povemo kakšne so prednosti in slabosti posameznega dobavitelja. Sami pa se potem odločite kaj želite rezervirati.

Zakaj izbrati nas?
Smo agencija z bogatimi izkušnjami in znanjem glede organizacije potovanj, počitnic in porok po vsem svetu. Sodelujemo z lokalnimi dobavitelji, ki zagotavljajo varnost in kvaliteto na potovanju, pa tudi z velikimi rezervacijskimi sistemi, ki ponujajo najbolj ugodne cene. Prav zato lahko omogočamo tudi plačlo na račun ali z lastno kreditno kartico.
 
Kaj vse ponujamo:
  • rezervacijo letalskih prevozov tako z rednimi, kot čarterskimi linijami in nizkocenovnimi prevozniki (primerjamo cene na spletu in v agencijskih rezervacijskih sistemih)
  • sestavljamo programe potovanj in počitnic posebej glede na želje strank in pri tem strokovno svetujemo
  • rezerviramo najrazličnejše prevoze, od notranjih poletov, vlakov, trajektov, gliserjev do prevozov s helikopterjem ali privatnim letalom
  • organiziramo poroke v tujini in pomagamo pri ureditvi vseh potrebnih dokumentov za legalno ali simbolično poroko
  • poskrbimo za nastanitev v hotelih vseh kategorij, v vilah, bungalovih ali apartmajih (primerjamo cene na spletu, nemške dobavitelje in lokalne dobavitelje)
  • poskrbimo za sprejeme na letališčih ob prihodu in za asistenco ob odhodu
  • organiziramo eno ali več dnevne izlete in oglede v spremstvu lokalnih vodičev

Pri nas lahko rezervirate celotne pakete potovanj, ali pa le posamezne storitve.
Za vas bo ves čas pred in med potovanjem skrbel ena naša agentka, imeli boste njen direktni kontakt.

Preglejte delček naše ponudbe:
Potovanja po Evropi
Potovanja po ZDA
Potovanja po Aziji
Potovanja po Afriki
Potovanja po južni in srednji Ameriki