Poročno potovanje, Zanzibar, Tamaru House**

Na kratko: tropsko sonce, Indijski ocean, oddih v bungalovih
Odhodi: vsak dan iz Dunaja
Število nočitev: 7
Najboljši čas: preko celega leta oziroma od marca do maja ne priporočamo
Priporočamo za: pare, odiha željne ljudi
 
 
Paket od €320 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja
 
Cena vključuje:
7 nočitev,
transfer od letališča do hotela do nazaj,
stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.
 
Cena ne vključuje:
Tanzanijski vizum,
morebitnih dodatnih zavarovanj,
izletov in obrokov,
letalskega prevoza iz Dunaja.
 
Lokacija:
Turističen kraj Nungwi je od glavnega mesta Stone Town oddaljen le 55 km. Pot do kraja vodi skozi slikovit svet afriškega načina življenja in prelepe narave. Na obrobju vasi Nungwi so zrasli trije butični bungalovi na idilični lokaciji. Do peščene plaže in smaragdnega morja je le nekaj minut hoda.
 
Poskrbljeno je tudi za varen prevoz od letališča in nazaj, prav tako pa vas lahko popeljejo po otoku na vašo željo.  
 
Sobe v bungalovih:
Bivanje v bungalovih Tamaru House, ki je nekaj korakov oddaljen od čudovite peščene plaže, vam v tem času omogoča umik od res napornega leta in mokre zime. Pod toplim soncem se lahko pogrejete, zbistrite um in si naberete nove energije. 
 
Bungalovi so popolnoma novi in opremljeni v tradicionalnem stilu, obdaja jih bujno drevje in cvetje. Namenjeni so za dve ali tri osebe, vsi pa so opremljeni s kopalnico, tušem, spalnico, kotičkom za kavo, sušilcem za lase, klimo, wifi in teraso. Na zunanjem tušu pa se lahko osvežite. 
 
Prehrana:
Okrepčate se lahko v bližnjih restavracijah kar na poti iz ali na plažo, odžejate pa v različnih barih, zajtrk si lahko izberete v lokalnih trgovinah.
 
Izleti:
Svoj oddih, sončenje in kopanje lahko popestrite s številnimi izleti, ki vam jih lahko na vašo željo uredimo tudi mi. Izbirate lahko med obiskom Otoka sužnjev, Farme začimb, plutja z lesenimi čolni ob sončnem zahodu, ribolov, ogled delfinov ter ogled glavnega mesta, obisk nacionalnega parka Jozzani forrest in še kaj bi se našlo zanimivega.