Potovanja z motorjem po ZDA

Potovanja po ZDA v sedlu Harley Davidsona je nekaj posebnega. Popeljali vas bomo po najlepših poteh Amerike. Izbirate lahko med H.D Electra Glide, H.D. Road King, H.D. Sportster, Heritage Softail, Street Glide ali Indian Roadmaster, Indian Vintage in Indian Chieftain.


Potujete v okviru angleško govoreče skupine vsaj osmih motorjev. Možni so tudi individualni odhodi, v tem primeru program potovanja tudi prilagodimo.

Vsa spodaj našteta potovanja vključujejo nočitve v 3* ali 4* hotelih z zajtrkom, večerjo za dobrodošlico in slovo, transfer od hotela do prevzema motorja in nazaj, najem motorja Harley Davidson ali Indian z neomejeno kilometrino, dodatno zavarovanje do 1 mio eur, CDW/VIP, zavarovanje odgovornosti, prevoz prtljage, orodja, prve pomoči in vode, najem originalne motoristične jakne EagleRider, strošek oddaje motorja v drugi državi, najem čelade za voznika in sopotnika, vstopnine v narodne parke, parkirnine pri hotelih kjer je to potrebno, angleško govorečega vodiča, usnjeno knjigo z navodili.


 

Vodena potovanja se spreminjajo. Prosimo pokličite nas.
 


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Route 66 z motorjem, vodeno, od €4.229 na osebo plus letalo - 14 nočitev


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Divji zahod z motorjem, vodeno, od €4.469 na osebo plus letalo - 15 nočitev


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Florida z motorjem, vodeno, od €3.219 na osebo plus letalo - 11 nočitev


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

ZDA in Mehika, vodeno, od €3.649 na osebo plus letalo - 15 nočitev 


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

MiniMoon

Najino poročno potovanje

Poročno potovanje meseca