Potovanja Evropa

V agenciji E-Potovanja tudi sami radi potujemo, pogosto, po dolgem in počez, službeno in zasebno, sami in z družino. Zato vam lahko svetujemo iz lastnih izkušenj in znanjem.
 
Pripravili smo vam pester izbor potovanj po Evropi. Pri vseh imate po vaših žljah, rezervirano letalsko vozovnico, najem avtomobila in hotele na poti. Predlagamo vam kaj si lahko ogledate, dan pa si lahko prikrojite po svoje.
 
Tako je potovanje sicer docela organizirano, hkrati pa potujete sami. S tem vam prihranimo veliko časa za pripravo takšnega potovanja, hkrati pa vam nudimo varnost, saj smo vam na voljo ves čas, ko ste na poti.
 
Ne najdete svojega naslednjega potovanja? Pišite nam in sestavili bomo ponudbo posebej za vas.
 
Pa še nekaj: vse cene na naši spletni strani so okvirne, točno ceno vam pošljemo s ponudbo.

Irska, sever Irske

Med krožnim potovanjem po severu Irske raziščete Dublin, občudujete številne gradove in samostane, hodite nad pečinami, obožujete naravno in živalski svet ter nazdravite z vrčkom piva.

 

Podrobnosti

Od €530 na osebo + letalo

Irska, Klasična Irska

Krožno potovanje po zelenem otoku, brezmejni obali in spoznavanje največjih znamenitostih osrednjega in južnega dela dežele. Vse to je Irska.

Podrobnosti

Od €510 na osebo + letalo

Italija, Kalabrija

V Kalabriji obiščete poleg čudovitih plaž tudi zeleno in dišečo notranjost, raztresene srednjeveške vasice z osuplim razgledom na Jonsko morje.

Podrobnosti

Od €780 na osebo + letalo

Italija, skrivnosti Toskane

Zgodovinska mesta, sloke ciprese, neskončni vinogradi, nasadi oljk in skrivnostna zgodovinska mesta, testenine, floretinski zrezki, sladoled, pice, chianti in še mnogo več, vse to je Toskana.

Podrobnosti

Od €645 na osebo + letalo

Italija, potovanje po Sardiniji

Sardinija je nežna, a prepričljiva, zapelje vas z dolgimi belimi plažami na zahodni obali in majhnimi skrivnimi zalivi na vzhodni strani. Gore so veličastne, doline pa očarljive. Gostoljubje in potrpežljivost domačinov očara vsakega.

Podrobnosti

Od €350 na osebo + letalo

Islandski krog, 10 dni narave

V krožnem potovanju po Islandiji spoznate vse naravne znamenitosti od ledenikov, gezirjev, modre lagune, živalskega sveta, do še mnogo več kar je ustvarila narava od ledene dobe dalje.

Podrobnosti

Od €1.795 na osebo + letalo

Portugalska, Lizbona z okolico

6-dnevno raziskovanje Lizbone z okolico kjer se naužijete naravnih in zgodovinsko kulturnih znamenitosti enega izmed najstarejših mest v Evropi. Cvetoči vrtovi, ozke in strme ulice, trgi in še in še, vas ne bodo pustili ravnodušne.

Podrobnosti

Od €455 na osebo + letalo

Španija, potovanje po Andaluziji, 7 dni

S soncem obsijana Andaluzija je čarobni kraj, kjer se srečata Atlantik in Sredozemlje. Tu so bele vasice, zgodovinska mesta Grenada, Sevilla in Cordoba, čudoviti sprehodi po naravi, peščene plaže, južnjaško sproščeno vzdušje in življenje z glasbo in flamencom.

Podrobnosti

Od €360 na osebo + letalo

Lepote Portugalske, 8 dni

8-dnevno potovanje po Portugalski se začne in konča v Faru. Med drugim si boste ogledali mesta: Faro, Evoro, Tomar, Fatimo, Obidos in Lizbono.

Podrobnosti

Od €555 na osebo + letalo