Sanjsko potovanje, Sejšeli, počitnice na otoku Mahe Mahé je največji otok Sejšelov, meri 32 krat 8 kilometrov. Spektakularni otok varujejo kar visoke gore, ki se dvignejo do 905 metrov visoko. Notranjost prerašča bujni tropski gozd, objema pa ga kar 75 čudovitih plaž.

Otok Mahe varuje koralni greben, voda v laguni je zato plitka, mirna in čarobne turkizne barve. Ponujajo celo vrsto najmodernejših in ostalih vodnih športov. Večina obiskovalcev se odloči za bivanje v zalivu Beau Vallon, možnosti za odkrivanje čudovitega otoka so neskončne. Za raziskovanje se lahko odločite samostojno (javni prevoz ali najem avtomobila), lahko pa se odločite za vodene izlete.

Kaj morate obiskati: lokalne tržnice, 100 let stare botanične vrtove, glavno mesto Victoria z znanim stolpom z uro, Narodni muzej, stare plantaže in kolonialne mansione, bujen deževni gozd.

Vaše počitnice lahko zaključite na otoku Mahe, ali pa odpotujete naprej, na Praslin, la Digue ali na privatni otok.
Sejšeli počitnice, otok Mahe od € 1.980 na osebo
Cena vključuje polet iz Zagreba, takse, 7 nočitev s polpenzionom v hotelu 4* na otoku Mahe, prevoz do hotela.

 

Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 7 nočitev)

Dan 1: polet na Sejšele
Polet iz Zagreba ali drugega bližnjega letališča. Če letite preko Dubaia, se lahko tam ustavite za dan ali dva ob minimalnem doplačilu. Ponujamo namreč zelo ugodne stop pakete, ki vključujejo 2 ali 3 nočitve in prevoz do hotela.

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v hotel po vaši izbiri. Na otoku Mahe ponujamo številne hotele, priporočamo pa bivanje v 3 ali 4* in polpenzion.

Dan 3 do 8: Počitnice na Sejšelih
Prosti dnevi za počitek, kopanje in raziskovanje otoka. Ves čas potovanja vam bo na voljo naš lokalni agent.

Dan 9: Odhod
Prevoz na letališče in polet proti Evropi.