Počitnice sejšeli, otok Praslin: Constance Lemuria*****
od €2.670 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: najlepši in najbolj luksuzen hotel na otoku Praslin

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: preko celega leta

Kategorija hotela: *****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence, igralce golfa

 

Paket od €2.670 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • zajtrk,
  • trajekt od otoka Mahe do otoka Praslin in vse vmesne transferje,
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Constance Lemuria Resort je luksuzni hotel z edinim golf igriščem z 18-timi luknjami na otoku. Hotel so popolnoma prenovili leta 2016. Zasnovan je tako, da zadovolji potrebe najbolj zahtevnih gostov. Zgradili so ga z obzirom do narave, celo razstvetljava je urejena tako, da ne moti želv, ko ponoči pridejo na obalo izležti jajca.

Resort ima lepo lokacijo na severo zahodni obali otoka Praslin, ob kar treh čudovitih peščenih plažah. Če ste kdaj sanjali o raju, ga boste našli tukaj. Čakajo vas elegantne suite, razgledi na morje, še celo za bazene se zdi, kot da jih je izklesala narava.

Lemuria ima tri odlične restavracije. Poskrbljeno bo tudi za otroke, ki se bodo zabavali v Želvjem kljubu, med tem ko lahko obiščete spa ceneter.

Naše mnenje: Constance Lemuria je edini hotel z golf igriščem. Hotel je gromozanski in res čudovit. Priporočamo ga igralcem golfa in tudi za poroke.


Lokacija:
Resort ima idilično lokacijo na severozahodnem delu otoka. Obdan z bujno vegetacijo je zaščiten pred močnejšimi vetrovi. Od letališča Praslin je oddaljen le 5 minut vožnje. Obiščite Turtle Sanctuary, sprehodite se po plaži Anse Georgette, ki velja za eno izmed treh najlepših plaž na svetu.

 
Sobe:
Hotelske suite so posute v bližini dveh hotelskih plaž. Vsaka je največ 15 metrov od obale in kljub temu nudi popolno zasebnost, saj ima svoj vrt. Vse sobe imajo klimo, ventilator, kopalnico s kadjo, fen, sedežni predel, brezplačni Wifi, mini bar, sef, TV, Nespresso avtomat ter avtomat za čaj. Vse sobe gledajo proti morju.
 
 
88 Junior Suit: vsaka soba meri 52 kv metrov in je zgrajena v lesu, marmorju, kamnu in rožnatem granitu. Nahajajo se v tropskem vrtu v hiškah, ki so le 15 metrov od plaže. Vse sobe so moderne, luksuzne in hkrati avtentične. Imajo svoj balkon ali teraso. V sobi lahko bivata dve odrasli osebi in en otrok do 13. leta.

Senior suite so v pritličju ali prvem nadstropju. So večje, imajo spalnico, dnevni prostor, kopalnico in ločeni tuš. Vsaka soba ima tudi jacuzzi, merijo pa po 115 kv metrov. Soba sprejme dve odrasli osebi in dva otroka.

Vile: Tudi če ste vajeni luksuza, bodo vile nekaj posebnega. Hotel jih ponuja le osem, vsaka pa meri preko 700 kv metrov. Vsaka se skriva v svojem vrtu le nekaj metrov od obale. Ima slamnato streho, zgrajena je iz lesa in kamna. Vse sobe se zlivajo z okoljem, iz vsake spalnice lahko stopite praktično na plažo. Vila ima svoj bazen, v katerem je tudi potopljeni bar. Tu vam bodo po želji postregli s koktejlom ali prigrizkom.Hotel:
Lemuria ima kar štiri prvovrstne restavracije, pet barov, lastno golf igrišče, ogromen spa center in več zunanjih bazenov. Za otroke bodo poskrbeli v mini klubu. Imajo knjižnico, parlnico, več butikov in stalno navzočega zdravnika.

Hotel je zasnovan na konceptu luksuznega resorta za najbolj zahtevne goste. V bližini hotela je tudi golf igrišče, vendar pa hotelska okolica ohranja svojo naravno divjost in lepoto.

Hotel je zgrajen tako, da se popolnoma staplja z okolico, uporabljeni so sami naravni materiali. Lemuria je usmerjena ekološko, zato je na primer tudi nočna osvetljava narejena tako, da ne moti morskih želv.


Osnovna cena je na bazi nočitve z zajtrkom, ki ga strežejo v restavraciji Legend. Možna je tudi rezervacija polpenziona. Ob doplačilu zajtrk postrežejo tudi v sobi.
Hotel ponuja do 30% popust za mladoporočence in obletnice porok (vsaka peta), dajo pa tudi posebna darilca in pozornosti. Imajo tudi popust za zgodnje rezervacije (35% za rezervacijo 45 dni v naprej), v določenih obdobjih pa plačate nočitev z zajtrkom, dobite pa bivanje s polpenzionom
. Vse popuste bomo upoštevali v vaši ponudbi.


Prehrana:
Osnovna cena je na bazi nočitve z zajtrkom, možno pa je doplačilo za polpenzion.

V restavracijah morajo imeti za večerjo gospodje dolge hlače in srajce, tudi gospe naj se primerno elegantno oblečejo. V restavraciji The Nest imajo gospodje lahko tudi kratke hlače in majice z ovratniki, opanke, kopalke ali majice brez rokavov pa niso zaželjene.


Športna ponudba:
Brezplačnen obisk fitnesa, igranje golfa (doplačilo samo za club cars), tenis igrišča, najem koles, pedolinov, kajaka, deskanje. Ob doplačilu je PADI potapljaški center, ribolov in inštruktorji za vodne športe, golf in tenis.


Plaža:
Hotel ima kar tri čudovite plaže: Grande Anse Kerlan, Petite Anse Kerlan in Anse Georgette. Med plažami so granitni osamelci in zelenje, ki ščitijo obalo pred erozijo. Voda je dokaj globoka, tok je močen, ob obali je koralni greben.