Počitnice sejšeli, otok Mahe: Avani Seychelles Barbarons****
od €860 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: sprostitev, aktivnosti, na zahodni obali otoka Mahe

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: od septembra do maja, možno preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €860 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • zajtrk,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Hotel se nahaja ob čudoviti belo peščeni plaži glavnega otoka Mahe in je oddaljen samo 25 minut vožnje od letališča. Spada med večje hotele.
Nudi pravo doživetje v tropskem vzdušju, umirjenost ob morju in nastanitev v sobah, ki vključujejo tako sodobnost, kot pridih evropske kulturne dediščine.
 

Lokacija:
Zahodna obala otoka Mahe, ob plaži Barbarons.


Sobe:
Hotel ponuja 124 sob in suit, ki poudarjajo naravno svetlobo, velika okna pa nas stapljajo s tropskim vrtom. Sobe so razporejene v 5 kategorij.
 
Standardne sobe so v velikosti od 32 – 36 m2  in sprejmejo dva odrasla in enega otroka do 11 let. Sobe so klimatizirane in se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju z balkonom ali teraso, ki je opremljena s stoli in mizo. V bližini je hotelski spa in plaža, omogočajo prekrasen pogled na vrt. Izbirate lahko med zakonsko posteljo ali med dvema ločenima posteljema. Kopalnica ima pršno kabino in kad za uživanje v kopeli. Ostala oprema v sobi: LCD televizija, možnost priprave čaja in kave, mini bar, sef, telefon, WiFi (za visoko hitrost prenosa je potrebno doplačilo). Dodatna postelja ali otroška posteljica je na voljo ob predhodni rezervaciji, hotel pa ima tudi nekaj med seboj povezanih sob. 
 
Sobe s pogledom na vrt so standardne sobe v pritličju ali v prvem nadstropju.
 
Sobe s pogledom na morje se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju, imajo balkon ali teraso. Sobe imajo pogled na morje in vrt ali na morje in bazen. Ostala oprema je enaka.
 
Sobe ob plaži se prav tako nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju, imajo pa pogled na plažo in morje. 
 
Suite s pogledom na morje so v velikosti od 65 m2 in sprejmejo tri odrasle in enega otroka ali dva odrasla in dva otroka do 11 let. Sobe so klimatizirane in se nahajajo v prvem nadstropju z balkonom opremljeno s stoli in mizo. Sobe imajo pogled na morje, ločeno spalnico in dnevni prostor. Kopalnica ima pršno kabino in ločeno kad za uživanje v kopeli. Ostala oprema v sobi: dve LCD televiziji, možnost priprave čaja in kave, mini bar, sef, telefon, WiFi (za visoko hitrost prenosa je potrebno doplačilo). Dodatna postelja ali otroška posteljica je na voljo ob predhodni rezervaciji in nudijo tudi možnost povezanih suit med seboj.
 

Hotel:
Nudi šest različnih restavracij. Romantične trenutke lahko ujemete ob večerji v soju sveč in pogledom na morje ali vam preprosto postrežejo v sobi.
Poleg razvajanja v hotelskem spa-ju in sončenju na plaži, lahko svoj čas zapolnete s tečajem kuhanja, vožnjo s čolnom, odkrivanjem sejšelske kulture z dnevnimi izleti. 
Svoje malčke, otroke od 4. do 12. leta starosti, lahko pustite v otroškem klubu AvaniKids, kjer lahko izbirajo med različnimi dejavnostmi, za kar poskrbi prijazno osebje. Poskrbljeno je tudi za mlajše otroke od 4 let. Proti doplačilu jih lahko zaupate v varstvo. Otroški klub je odprt od 8.00 do 16 ure.

Otroci do 12. leta bivajo brezplačno. Osnovna cena je na bazi nočitve z zajtrkom. Ob doplačilu je možen polpenzion. Imajo tudi možnost doplačila za paket pijač ob kosilu ali večerji. Paket vključuje 1 pivo, 1 kozarec hišnega vina ali eno steklenico vode na osebo. Otrokom paket prinese 3 brezalkoholne pijače na dan ali pol litra vode.
Hotel ponuja posebne popuste za zgodnje rezervacije (25% za rezervacijo 29 dni v naprej, 30% za 30 do 49 dni v naprej in 35% za 50 dni v naprej). 35% popust pripada mladoporočencem. Popusti so odvisni tudi od termina potovanja, vsekakor pa bodo vključeni v ceno vašega potovanja.Prehrana:
Osnovna cena je na bazi zajtrka, možno je doplačilo za polpenzion ali polni penzion. Izbirate lahko med sejšelsko ali internacionalno hrano ali okušate pikantnost Azije. Restavracije so odprte od 7.00 do 10.30 ure za zajtrk, od 12.30 do 22.30 ure za jedi A La Carte in od 19.00 do 22.00 ure za večerjo. 


Športna ponudba:
Fitnes, športi na prostem, kot so tenis, odbojka, nogomet, badminton, jahanje, plavalno tekmovanje, za raziskovanje morja si lahko izposodite masko in plavuti, duha pa bo umirila joga.


Plaža:
Plaža je peščena, na voljo so ležalniki in senčniki.