Mauritius je tropski raj, kjer boste lahko dneve preležali na sončnih plažah, crkljali vas bodo z eksotičnimi specialitetami in preizkušali vse možne športe in aktivnosti. 

Ta čudovit otok, ki leži v Indijskem oceanu približno 1600 kilometrov vzhodno od Madagaskarja, prekrivajo neskončna polja sladkornega trsa, kronajo dramatične vulkanske gore, preveva pisana klopka različnih kultur in obrobljajo koralne plaže.


Mauritius vas bo prav gotovo začaral, prevzel vaše srce in se vam za vedno vtisnil v spomin.

Na Mauritiusu ponujamo številne hotele vseh kategorij (izberete lahko poljubno število nočitev), prevoze, križarjenja in izlete, vodene v angleškem jeziku. Ponujamo posebne pakete za mladoporočence, potapljače, organiziramo eksotične poroke, predvsem pa zagotavljamo kvalitetne storitve in nepozaben dopust.

Obisk Mauritiusa lahko združite tudi s postankom v Dubaju.

 

Počitnice na Mauritiusu že od € 1.310 na oseboCena vključuje polet iz Benetk, takse, 7 nočitev s polpenzionom v hotelu Merville Beach***+ in prevoz do hotela.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 7 nočitev)

Fotogalerija


Dan 1: polet na Mauritius
Polet iz Benetk ali bližnjega letališča. Če letite z družbo Emirates, prestopate v Dubaju. Tako lahko tja ali nazaj grede potovanje podaljšate še s postankom v Dubaju.

Po pristanku prevoz v hotel. Na Mauritiusu ponujamo vse kvalitetne hotele, ki si jih redno ogledujemo in tako lahko priporočimo najboljšega glede na vaše želje in pričakovanja. V ceno programa smo vključili hotel Merville Beach***+, ostale hotele pa si lahko ogledate tukaj.

Dan 2 do 7: Mauritius
Prosti dnevi za počitnice. Priporočamo, da si vzamete vsaj dan za ogled otoka. Zanimiv je obisk plantaže sladkorja ali vanilije. Če ste bolj za adrenalin, vam lahko rezerviramo rafting, plezanje ali izlete v gore. Nikakor ne zamudite izleta s katamaranom na tropski otoček.

Priporočamo, da izlete in oglede otoka rezervirate šele na Mauritiusu. Izlete boste tako lahko prilagodili vremenu in razpoloženju.

Dan 8: Mauritius, odhod
Prevoz na letališče in polet proti domu.


Fotogalerija