Počitnice Mauritius: Zilwa Attitude****
od €860 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: relativno nov hotel, ponuja številne aktivnosti, nahaja se na severni obali

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: od septembra do maja, možno preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od € 860 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • polpenzion,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Čudovit, novejši hotel na severni obali otoka Mauritius, v kraju Kalodyne. Hotel je prava duša otoka, primeren za popolno razvajanje in sprostitev. Ima čudovit razgled na pet otočkov nedaleč od obale in dostop do kar štirih plaž ter dveh privatnih otokov.
 
Hotel je zgrajen v stilu mavricijske kulturne dediščine, pisateljev, slikarjev, arhitektov in obrtnikov. Izhaja iz oblike tipičnega otoškega doma s slamnato streho, svetlih barv, vendar z zanimivimi dizajnerskimi dodatki. 214 sob je udobnih in luksuznih, pisanih na kožo zahtevnemu obiskovalcu.
 
 
V kreolskem jeziku zilwa pomeni otočan. Hotel ponuja unikatno izkušnjo lokalne tradicije in je član Green Attitude Fondacije, ki se prizadeva za ohranjanje kulture, narave in avtetničnosti.


Lokacija:
Severna obala otoka Mauritius, blizu vasice Grand Gaube. Primeren je za letovanje preko celega leta.


Sobe:
214 sob je kreiranih tako, da izpolnijo pričakovanja vsakega gosta, sobe imajo svojo identiteto in so razporejene v tri glavne range (superior, družinske in sobe za pare). Navdihuje jih oblika tradicionalnih bungalovov. Tla so betonska in povoskana kot nekoč, stene so grobo ometane, veliko je lesa in svetlih barv. Stene so popisane in okrašene s kreolskimi reki in slikami domačih umetnikov. Moderni dodatki pa lepo dopolnjujejo sicer rustikalno vzdušje.

Superior sobe sprejmejo dva odrasla in enega otroka do 12. leta. Imajo lahko tudi pogled na morje, ali pa se nahajajo v prvi vrsti pri obali. Merijo 35 kv metrov.

Družinske sobe so večje, 45 kv metrov, sprejmejo 2 odrasla in 2 otroka. Nahajajo se v pritličju in se odpirajo na vrt. Deluxe družinske sobe so večje, 50 kv metrov, so v pritličju ali v prvem nadstropju in imajo ločeno sobo z lastno kopalnico za otroke. Sprejmejo dva odrasla in dva večja otroka (do 17.leta) plus otroka do 12. leta.
 
Deluxe sobe za pare so v prvem nadstropju in merijo 40 kv metrov. Imajo lahko pogled na morje ali lokacijo ob morju. Namenjene so samo dvema odraslima osebama.

Za posebne želje je deluxe suita ob morju za pare in privilege suita, ki ima na balkonu tudi jacuzzi.Hotel:
Sedem tematskih restavracij, več barov, 4 bazeni, spa center, aktivnosti. Nekaj posebnega je jutranji izlet s čolnom na privatni otok, ali pa spoznavanje kreolske kulture in učenje osnovnih besed unikatnega domačega jezika. Privoščite si lahko tudi masažo v samoti privatnega otoka. Poslužujete se lahko tudi otroškega kluba, ki je brezplačen za otroke od 3 do 12 let in je odprt vsak dan od 9.00 do 21.00 ure. Otroke lahko prepustite tudi v varstvo. 


Prehrana:
Osnovna cena je na bazi polpenziona, možno je doplačilo za all inclusive. All inclusive vključuje vse tri glavne obroke (zajtrk v glavni restavraciji, kosilo v treh restavracijah, večerja v glavni in 2 večerji v restavraciji Disab). Vključena je brezalkoholna in lokalna alkoholna pijača, pijača iz mini bara, čaj, kava in prigrizki med 15:00 in 18:00 uro, prigrizki ob večerni pijači. Če greste na izlet, vam pripravijo lunch paket. Če bivate 5 nočitev, imate tudi 20% popust na eno mavricijsko masažo.

Športna ponudba:
fitnes, odbojka na mivki, namizni tenis, tenis, joga, supanje, kajak, snorkanje, surfanje, vaterpolo, aerobika v vodi


Plaža:
Plaža je peščena, na voljo so ležalniki in senčniki, brezplačno vas odpeljejo tudi na bljižni otoček kjer lahko uživate v miru in razgledu na resort.