Počitnice Mauritius: Lagoon Attitude****
od €890 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: nov hotel, samo za odrasle, all inclusive, butični, miren in prijazno oseben

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: od septembra do maja, možno preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, mladoporočence

 

Paket od € 890 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • all inclusive,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Lagoon Attitude je starejši hotel verige Attitude, vendar v letu 2019 popolnoma obnovljen. Kot vedno na Mauritiusu pa velja, da so si hoteli med seboj izredno različni in moramo izbrati pravega glede na vaša pričakovanja.
 
Ekološko ozaveščeni hotel je namenjen gostom od 18 leta dalje. Pohvalijo se lahko tudi z okoljskim certifikatom Trivelife Gold, katerega so prejeli za prizadevanje ohranjanja okolja, zaščito mangrov in morja. Uvedli so tudi izobraževanja, s katerimi želijo ozavestiti ljudi o zaščiti okolja in zaščiti zaklade lagune.
 
Arhitektura hotela je tipična Mauricijska, pri tem pa so pazili, da se harmonično združuje z okoliško naravo. Vse sobe, nekatere imajo lasten jacuzzi, nam pričarajo pravo morsko in tropsko vzdušje. Lagoon ponuja pet tipov sob, vse so prostorne in svetle, opremljene v tipičnem otoškem stilu s teraso ali balkonom in pogleom na čudovit tropski vrt z bazenom ali na morje.
 

Lokacija:
Severna obala otoka Mauritius. laguna Anse la Raie. Primeren je za letovanje preko celega leta.


Sobe:
Vse sobe so stilsko opremljene, glede na svojo lokacijo pa jih delijo v pet kategorij. Vsaka soba ima balkon ali teraso, TV, Wi-Fi, mini bar, sef, avtomat za kavo ali čaj, klimo in ventilator, fen.

Couple soba: 38 sob v velikosti 35 km2 , terasa ali balkon s sedežno garnituro, nahaja se v pritličju ali prvem nadstropju in sprejme dva odrasla gosta

Couple soba s pogledom na bazen: 37 sob v velikosti 35 m2 , terasa ali balkon s sedežno garnituro, nahaja se v pritličju ali prvem nadstropju in sprejme dva odrasla gosta

Couple soba s pogledom na morje: 82 sob v velikosti 35 m2 , terasa ali balkon s sedežno garnituro, nahaja se v pritličju ali prvem nadstropju in sprejme dva odrasla gosta imajo možnost tudi povezanih sob.

Suita: 13 sob v velikosti 45 m2, nahajajo se v pritličju se v pritličju ali prvem nadstropju in sprejme dva odrasla gosta imajo možnost tudi povezanih sobHotel:
Hotel ima seveda tudi spa center, bazene, več barov. Poudarja lokalno, tako da vam lahko organizirajo tudi večerjo pri enem izmed zaposlenih doma. Tako spoznate pravo življenje na otoku. Enkrat tedensko odprejo tudi tržnico, kjer domačini predstavljajo domače izdelke. V hotelu je mala trgovinica, brezplačni WiFi je po celotnem hotelu. 


Prehrana:
Hotel ima 5 restavracij in več barov. V baru ob plaži se lahko osvežite s tropskimi koktajli in ob večerih se lahko zabavate ob živi glasbi v enem izmed barov. Izbirate lahko med različnimi okusi hrane, spoznavate lokalne jedi, kitajske in evropejske. 


Športna ponudba:
fitnes, odbojka na mivki, namizni tenis, tenis, joga, supanje, kajak, snorkanje, surfanje, vaterpolo, aerobika v vodi
Brezplačne vodne aktivnosti vključujejo izposojo kanujev, vožnjo z ladjo s steklenim dnom, izposojo mask in plavuti, pedoline, sup, deskanje, vodno telovadbo in smučanje na vodi. Ob doplačilu je izlet s katamaranom. Na kopnem imajo tenis, namizni tenis, odbojko, telovadnico, pikado, jogo na prostem, nordijska hoja in še mnoge druge aktivnosti.

Plaža:
Nahaja se ob peščeni plaži, kjer lahko uživate na soncu ali v senci na enem izmed tamkajšnjih ležalnikov (brezplačni).