Počitnice Mauritius: Friday Attitude***
od €780 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: prikupen, ugoden, plaža je čudovita

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: od septembra do maja

Kategorija hotela: ***


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od € 780 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • all inclusive,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Koncept hotela je srečna družina, kjer se vikend nikoli ne konča. Hotel se nahaja v tropskem vrtu ob belo peščeni plaži, kjer vas prijetna sapica z Indijskega oceana prijedno osveži, poleg morja seveda. Sobe se nahajajo v senci kokosovih palm in dajejo privdih tipičnega Mavricijskega življenja.
 
Friday je izredno prijeten in sproščen, ponuja zabavne in ugodne počitnice. Je sodoben z veliko odprtega prostora, vzdušje pa je bosonogo, sproščeno. Ima samo 50 sob, od tega jih je 15 prilagojenih družinam. Vse sobe so le nekaj korakov od morskega peska. 
Hotel z okolico očara otroke in odrasle. Otroci bodo srečni ker se ne bo potrebno zbuditi za šolo. Družina bo srečna ker bodo skupaj preživljali kvalitetni čas, gradijo lahko peščene gradove, igrajo skupinske igre ali se udeležijo večernega piknika. In mamice bodo srečne ker jim pripada 50% popust na masažo enkrat tedensko.


Lokacija:
Vzhodna obala otoka Mauritius, zato je primeren za letovanje od septembra do aprila. Avtobusna postaja je pred hotelom, zato z lahkoto obiščete lokalno tržnico.


Sobe:
Izbirate lahko med dvema kategorijama. Sobe so klimatizirane, imajo TV, mini bar, fen, brisače za osebno rabo in brisače za na plažo.

35 standardnih sob, ki s svojo velikostjo 24 kv sprejmejo po 2 odrasla in enega otroka do 12 let in imajo teraso ali balkon

Družinska soba s svojo velikostjo 33 kv sprejme 2 odrasla in dva otroka v ločeni sobi. 

Hotel:
Hotel nudi all inclusive koncept in ima dve restavraciji in dva bara, ter tipične Mauritijske kioske za prigrizke. Eden od barov se nahaja ob plaži, v senci pod palmami, kjer se lahko osvežite s tropskimi koktajli.
 
Hotel ima tudi otroški klub Aylo le Dodo za otroke od 6 do 12 let, ki je odprt od 9.00 do 16.00 ure. Proti plačilu sprejmejo tudi otroke v varstvo medtem, ko se odrasli lahko sprostite v hotelskem spa centru.

Enkrat tedensko v hotelu odprejo tudi lokalno tržnico, kjer lahko kupite spominke.Prehrana:
All inclusive vključuje vse tri glavne obroke v glavni hotelski restavraciji. Kosilo si lahko privoščite tudi v Taba-J, večerjo pa v Kot Nou (potrebna je rezervacija). Vključena je brezalkoholna in lokalna alkoholna pijača, prigrizki ob večerni pijači, za na izlet vas opremijo s piknik košaro. Pripada vam tudi 20% popust na masažo (enkratni).

Športna ponudba:
Odbojka na mivki, snorkanje, vožnja s čolnom s steklenim dnom, dva bazena (eden otroški).

Plaža:
Plaža je čudovita, saj je vzhodna obala Mauritiusa znana po svojem belem pesku. Hotel se nahaja ob laguni Trou dEau Douce, obiščete lahko tudi bližnji otoček.