Počitnice Mauritius: Awali Heritage Golf & Spa Resort*****
od €1.450 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: na južnem delu, za ljubitelje golfa, all inclusive

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: od septembra do maja, možno preko celega leta

Kategorija hotela: *****


Priporočamo za: pare, mladoporočence, družine, posameznike, prijatelje, ljubitelje golfa

 

Paket od € 1.450 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • ALL INCLUSIVE,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Enkratno potovanje v brezčasno afriško tradicijo, za vse tiste ki iščejo popolnost in eleganco. Heritage Awali hotel je zgrajen na posestvu Bel Ombre, med kristalno laguno in bujnim gričevjem v ozadju. Hotel pooseblja kulturno mavrico Mauritiusa in obuja afriško tradicijo. Zasnovan je kot magičen kotiček, kjer se čas ustavi. Odkrijte torej bogato afriško dediščino v objemu Heritage Resorta.
Hotel je odličen za družine, ponuja izjemno veliko aktivnosti za starejše in mlajše. Sobe so prostorne in udobne, hotel pa ima tudi lastno golf igrišče. Otroci od treh do enajstih let se bodo zabavali v otroškem klubu, med tem pa se bodo starši razvajali v spa centru Seven Colours.


Naše mnenje: V hotelu bivate lahko kadarkoli v letu. Luksuzen hotel je primeren za zahtevne goste, predvsem tudi ljubitelje golfa in narave. Posebnost hotela je usmerjenost v eko turizem in varovanje zelenega Mauritiusa, hotel je zgrajen na temo Afrike.


Lokacija:
Jugozahodna obala, med hoteloma Voile d Or in Telfaire. Južna obala je vetrovna preko celega leta, morje je zato kljub laguni lahko valovito. Obisk priporočamo predvsem v času naše zime.


Sobe:

Vse so opremljene v toplih rjavih tonih na temo Afrike. Sobe so prostorne in moderne, odpirajo se na balkon ali teraso. Vsaka ima klimo in ventilator, sef, TV, mini bar, avtomat za kavo ali čaj, CD in DVD.

Deluxe sobe s pogledom na vrt ali bazen:  merijo 52 m2, sprejmejo dva odrasla in dva otroka iz terase ali balkona lahko občudujete tropski vrt ali imate pogled na bazen.

Deluxe sobe s pogledom na morje: merijo 52 m2, sprejmejo dva odrasla in dva otroka iz terase ali balkona lahko občudujete in vonjate Indijski Ocean.

Deluxe sobe na plaži: merijo 52 m2, sprejmejo dva odrasla in dva otroka. Na terasi ali balkonu lahko občudujete in poslušate Ocean. Sobe so v neposredni bližini plaže.

Senior suite s pogledom na morje so bližje morju in imajo dodatni dnevni prostor, v kopalnici pa je jacuzzi. Merijo po 100 m2, imajo pa tudi ekspresso avtomat.


Hotel:
Na voljo je kar dvanajst restavracij in dva bara, odličen spa center Seven Colours, golf klub, za otroke je odlično poskrbljeno v mini klubu. Posebej imajo klub za dojenčke z varuškami in tudi na najstnike ni pozabljeno. Na voljo so tudi osvežitve v bazenih in bližnjih barih.
Nekaj posebnega je tudi narodni rezervat Frederica, kamor imate kot hotelski gost prost vstop. Rezervat se dviga do 400 metrov nad morje, varuje pa mešanico suhega gozda in obalnega deževnega gozda. Obiščite slapove, spoznajte lokalno floro in favno. Po parku se lahko sprehajate, vozite s kolesi ali štirikolesniki.
Tudi zvečer bo poskrbljeno za zabavo. Vsak večer je zabava z lokalnimi glasbenimi skupinami, prirejajo igre in tematske večere (indijski, afriški, sega).Prehrana:
V resortu lahko uživate v 12 restavracijah in barih Domaine de Bel Ombre. Razvajate se lahko z lokalno Mauritijsko kuhinjo, japonsko, francosko in ostalo evropsko kuhinjo za katero skrbijo usposobljeni in predani kuharji z številnimi izkušnjami. Večerjate lahko tudi pod zvezdami ter nadaljujete z zabavo v enem izmet tamkajšnjih barov kjer ne manka tudi žive glasbe.


Športna ponudba:
Za razvedritev se lahko odločite za celo vrsto vodnih športov in drugih aktivnosti. Brezplačno lahko obiščete golf in najsodobnejši športni center, igrate lahko namizni tenis, imajo tudi velikanski šah, najamete lahko gorsko kolo, igrate tenis, odbojko ali nogomet na mivki. Poležavate lahko ob dveh ogromnih bazenih, otroci imajo svoj bazen v mini klubu, še en bazen pa je v spa centru. Na voljo je deskanje, najem kajakov ali pedolinov, peljete se lahko z ladjo s steklenim dnom ali smučate na vodi - vse to brezplačno.
Ob doplačilu se zapeljete s katamaranom, greste na ribolov, potapljanje, se učite kajtati ali smučati na vodi.Plaža:
Zajema 300 metrov zlate peščene plaže s turkizno laguno. Na voljo so ležalniki in senčniki pri čemer je poskrbljeno za ugodje gostov.