Počitnice Maldivi, Meeru Island Resort&Spa****
od €1.230 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: hotel je na enem največjih otokov Maldivov, ima predel samo za odrasle, odlično je poskrbljeno tudi za družine

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €1.230 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • all inclusive,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj (gliser, 55 minut)
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Meeru Island Resort ponuja sproščeno vzdušje. Hotel je za maldivske standarde na kar velikem otoku, večina ga je nedotaknjenega. Otok obdaja lepa laguna, hotel je edini na tem otoku. Ponuja 284 sob različnih tipov.


Lokacija:
Meeru Island Resor je na otoku Meerufenfushi na vzhodnem delu severnega Male' atola. Do letališča je 50 kilometrov (1 ura z gliserjem). Otok je za Maldive kar velik, meri 1200 x 350 metrov. Do sem pridete z mednarodnega letališča v eni uri z gliserjem.


Sobe:
Meeru Island Resort ima kar 280 sob različnih kategorij. Vse so tropsko opremljene, imajo prijetna lesena tla, verande, klimo, ventilator, sedežni predel, mini bar, avtomat za kavo ali čaj, telefon, TV, DVD, CD, dostop do interneta, sef, deloma odprto kopalnico, fen. Vsaka soba ima eno ali dve večji postelji.

Bungalovi v vrtu so najnižja kategorija. Merijo po 50 kv metrov in jih je skupaj 20. Zgradbe imajo obliko črke U. Te sobe so na novo obnovljene. V enem bungalovu je več sob. To je tudi edina kategorija sob, ki nima odprte kopalnice.

Vile ob plaži imajo enako opremo, so pa nekoliko večje, 56 kv metrov. Imajo kopalnico, ki je deloma na prostem.

Vile ob plaži z jacuzzijem so večje, 80 kv metrov, imajo romantično posteljo z baldahinom, ograjen zunanji prostor, ki zagotavlja zasebnost. Jacuzzi za dva je pod zvezdami, na leseni terasi. Nekatere od teh vil (posebna kategorija) so prav ob morju in merijo 60 kv metrov.

Vodne vile z jacuzzijem merijo po 85 kv metrov, so pa zgrajene na vodi. Imajo veliko spalnico, sedežni predel z DVD predvajalnikom in prostorno kopalnico z jacuzzijem.

Posebej romantični sta dve suiti za mladoporočence, vsaka meri 90 kv metrov. Zgrajeni sta na vodi, vendar ločeno od ostalih vil. Do vile pridete samo s čolnom. Dodatno imata dnevno sobo, kuhinjo za zajtrk, jeste pa lahko na svoji terasi.

Otroci pod 18 let niso dovoljeni v jacuzzi beach vili, vili ob morju in vodni vili z jacuzzijem. Večina sob ima eno ali dve postelji velikosti queen in sprejme dva odrasla in enega do dva otroka. Otroci spijo v obstoječih posteljah.


Hotel:
Hotel ima več trgovinic, internet cafe, dva spa centra, od tega je eden na morju in ima prosojna tla. Hotel ima več barov in štiri restavracije, od teh je ena samo za odrasle. Ima dva bazena. V hotelu vsak večer potekajo tematski večeri, tudi z živo glasbo. Ponuja številne aktivnosti, številne športe na kopnem in v vodi. Poskrbljeno je tudi za otroke in najstnike. Ima TV sobo, kjer se lahko večji otroci družijo, ima knjižnico, otroško igrišče in dva otroška kluba. Na otoku je celo manjši muzej.


Prehrana:
V restavracijah bo vsak našel nekaj zase, saj ponujajo lokalne in mednarodne dobrote. 
All inclusive vključuje tri glavne obroke v glavni, samopostrežni restavraciji, ter dopoldanske in popoldanske prigrizke. Hotel ima dve takšni restavraciji, eno na južnem in eno na severnem delu otoka, uporabljate tisto, ki vam je bližja. Popoldne vam postrežejo s prigrizki, čajem in kavo. Vključena je tudi določena brezalkoholna in alkoholna pijača ter mini bar, ki ga polnijo enkrat dnevno. All inclusive vključuje tudi eno križarjenje ob sončnem zahodu in pol ure učenja snorkljanja, učenje golfa in windsurfinga. Sobna strežba je ob doplačilu.Športna ponudba:
Hotel ima športni center, ki je specializiran za potapljanje in deskanje. Ponujajo tečaje in izposojo opreme. Od vodnih športov je na voljo tudi windsurfing, katamaran, kajak, sup, wake board, smučanje na vodi, jet ski in banana boat.

Na voljo je fitnes center. Imajo posebno sobo za igre, kjer najdete biljard, številne zabavne igre, namizni nogomet in namizni tenis.

Meeru ima dve tenis igrišči, golf igrišče (driving range, putting green), najem koles, igrišče za badminton, odbojko na mivki. Hotel ponuja tudi izlete, ki so ob doplačilu. Sem spadajo potapljaški izleti, snorkljanje s čolnom, obiski drugih otokov, križarjenje s hotelsko jadrnico, izlet v glavno mesto, plovba ob sončnem zahodu, vožnja s podmornico, panoramski poleti, ribolov, opazovanje želv, izlet Robinson Crusoe na nenaseljeni otok.


Plaža:
Koralni greben je oddaljen 1 kimometer od obale. Otok ima veliko, mirno in čudovito laguno.