Počitnice Maldivi, Kuredu Island Resort & Spa****
od €1.155 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: živahen, zelo velik hotel, čudovita laguna za ljubitelje podvodnega sveta

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €1.155 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • all inclusive,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj (notranji polet, 40 minut)
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Dobrodošli v Kuredu Island Resort v atolu Lhaviyani Atoll, ki je znan po čudovitem podvodnem svetu. Otoček je pravi paradiž s 3-kilometersko plažo. Na otoku je velik resort, ki je razdeljen v tri ločene hotele. Otok ponuja bogato izbiro različnih tipov nastanitev. Eksotični bungalovi in vile so posejani po vrtu, ob plaži in nad laguno. O-resort je moderen, ponuja O-vile ob plaži in ima svojo O-restavracijo. Sangu resort ponuja vodne vile in vile ob plaži, nekaj posebnega pa so Sultan vile v notranjosti otoka ali nad laguno.

Hotel ima tudi golf igrišče.


Lokacija:
Do otoka je 40-minutni polet ali 4 ure z gliserjem. Kuredu je na severnem delu atola Lhaviyani, 145 km od letališča. Otok je velik 1800 x 325 metrov.


Sobe:
Hotel ponuja kar 387 sob. na voljo je kar devet različnih tipov sob. Bungalovi in vile so klimatizirane, imajo tudi ventilator, telefon, CD predvajalnik, avtomat za kavo ali čaj, sef, mini bar.

Najnižja kategorija sobe je bungalov v vrtu, primeren je za vse, ki iščejo osnovno nastanitev v lepem, tropskem okolju. Bungalovi so v notranjosti otoka, na severovzhodnem delu. Oprema je iz ratana, imajo odprto kopalnico. 

Bungalovi ob plaži so na severnem delu otoka, stran od živžava restavracij in bazenov. Primerni so, če iščete več miru. Merijo 54 kv metrov, enako kot bungalovi v vrtu.

Koamas beach vile imajo večji dnevni prostor in so ob glavni otoški plaži. Imajo pogled na morje. Merijo 57 kv metrov in imajo dodatno nespreso avtomat in CD predvajalnik.

Beach vile so na severnem delu otoka, spet za tiste, ki iščejo več miru. So elegantne in blizu restavracije O Resort, ki sprejema goste, starejše od 12 let.

O Beach vile so na severovzhodnem delu otoka, do glavnega hotelskega področja z bazeni ni daleč, obenem pa bivate v popolni zasebnosti. 

Beach vile z jacuzzijem imajo prostorno spalnico, sedežni predel in jacuzzi kad za več romantike in užitka. Razporejene so na treh različnih lokacijah otoka. Merijo 78 kv metrov.

Sangu vile na vodi merijo 70 kv metrov. Nekatere so večje in imajo tudi jacuzzi na verandi. Te priporočamo mladoporočencem.


Hotel:
Kuredu ima kar štiri glavne restavracije in dodatno tri tematske restavracije, 7 barov, 2 čajni hiši, edini golf club na Maldivih s PGA certifikatom Golf Pro, enega največjih potapljaških centrov v Aziji, ogromni športni center in odličen spa. Na voljo je tudi kar nekaj trgovin, saj je Kuredu eden največjih hotelov na Maldivih.
Kuredu ima svoj zabavni center, kjer je dvorana s televizijo, DVD predvajalnik, knjižnjica, veliki šah, namizni tenis, namizni nogomet in biljard. Ima tudi tri glavne bazene in enega otroškega.


Prehrana:
Štiri glavne restavracije so razporejene po otoku, obedujete pa v tisti, ki pripada vašemu tipu sobe. Restavracija Bonthi je za goste bungalovov v vrtu in ob plaži. Koamas je za goste iz vil ob plaži. O Restavracija je za tiste iz bližnjih vil ob plaži, Sangu pa za goste iz vil na plaži.
A la carte meni streže restavracija Franco (mediteranska kuhinja, pice, burgerji in sendviči), Far East (japonska kuhinja) in Beach Shack (morska hrana).

 
All inclusive plus vključuje tri glavne obroke ter dopoldanske in popoldanske prigrizke, neomejeno alkoholno in brezalkoholno pijačo po kozarcu (izbor pijač). Minibar vam napolnijo enkrat dnevno. Vključena je brezalkoholna pijača in določena alkoholna pijača od 9:00 d 1:30 ure. 50% popust na izbrane jedi vam pripada v restavraciji Franco, Far East in Beach Shack. Prav tako imate 50% popust za izbrane premium koktejle in nekatere druge pijače, ki sicer niso vključene v paket.
Vključen imate tudi en izlet ob sončnem zahodu, pol ure učenja golfa in windsurfinga. Dostop do igrišč za tenis, odbojko, izposoja kajaka in windsurf opreme.

Ponujajo tudi zlati all inclusive paket, ki dodatno vključuje določena vina in širši nabor pijače. Pripada vam tudi večerja v kateri koli a la carte restavraciji (potrebna je rezervacija). Vključeni so premium koktejli, neomejeno igranje golfa, ena-urni spa tretma na bivanje, vsi nemotorizirani vodni športi, najem koles in enkrat pranje perila.


Športna ponudba:
Golf s šestimi luknjami in driving range, najmodernejša telovadnica s fitnes centrom, tenis igrišča.

Na vodi lahko deskate, smučate, najamete kajak ali kanu, si izposodite masko in plavuti, obiščete potapljaški center, se peljete z banano, se pripnete na padalo, ali potelovadite na pedolinu.

Na kopnem imajo igrišče za odbojko, nogomet, tenis, badminton. In če vam Kuredu ne ponuja dovolj, lahko obiščete tudi sosednje otoke.Plaža:
Čudovita plaža je dolga 3,5 km. Otok ima čudovito obalo in koralni greben z ostanki potopljene ladje.