Počitnice Maldivi, Bandos****
od €840 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: intimen otok in hotel le 15 minut od letališča, odlična kvaliteta, prijazen tudi družinam

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €840 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • all inclusive,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj (gliser, 15 minut)
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Bandos ponuja romantični pobeg v brezčasen tropski svet. Je odličen hotel najvišjega standarda, primeren tako za družine, kot za pare. Ponuja 215 sob v pristnem, tropskem vzdušju. Hotel je še posebej priljubljen pri potapljačih in ljubiteljih podvodnega sveta, saj ima čudovit koralni greben in živahno laguno.


Lokacija:
Bandos je v Severnem Male atolu, okoli 7 km od letališča. Prevoz z ladjo traja 20 minut. Otok meri 400 x 600 metrov. Z gliserjem je do otoka 15 minut.


Sobe:
Bandos ima bogato izbiro različnih sob, vse pa so udobne in luksuzne. Osnovna oprema je sef, TV, klima in ventilator, avtomat za kavo ali čaj, mini bar. 

Standardne sobe so osnovna kategorija. merijo 38 kv metrov, v posamičnih zgradbah v vrtu je več takih sob. Terase so ločene z lesenim zaslonom. Te sobe so edine, ki nimajo kopalnice na prostem. Sprejmejo dva odrasla in enega otroka.
 
Vile v vrtu so s prijetnim lesom in čudovitimi vrtovi primerne za goste, ki si želijo več zasebnosti in jih zelenje sprošča. Vile so sredi otoka, v bližini bazena. Hiške so lesene in elegantne, imajo leseno verando.
 
Deluxe sobe so na severozahodnem delu otoka. Imajo visoke strope, zato so zelo zračne. So ob plaži, za prvo vrsto zelenja, zato ponujajo kljub svoji legi veliko zasebnosti. Dnevni in spalni prostor sta ločena. Merijo 53 kv metrov, sprejmejo dva odrasla in dva otroka ter imajo eno ali dve široki postelji.

Vile na vodi imajo seveda nepozaben razgled na otok in laguno, dajo občutek, kot da bi bili v elegantnem čolnu. So luksuzna kategorija sobe in izredno elegantne. Dnevni prostor je zračen in moderen, spalnica ima romantično posteljo z baldahinom. Kopalnica je velika, sredi sobe je jacuzzi s pogledom na morje. Okoli jacuzzija so celo nasuli uvoženi rečni prod. Vsaka vila meri po 116 kv metrov.

Vile ob plaži (nekatere so z jacuzzijem)
 so izredno luksuzne. So ob plaži in imajo slamnate strehe. Z balkona je čudovit razgled, nekaj posebnega pa je jacuzzi v vrtu. Vilo skriva zelenje, zato ponuja zasebnost. Zgrajene so na južnem delu otoka in merijo slabih 110 kv metrov. Nekatere vile imajo tudi lastni bazen.


Hotel:
Bandos ima več restavracij in številne bare, ki so posuti po otočku. Nekatere restavracije so bolj sproščene, druge bolj elegantne. Otok ima svoj spa center, na otoku je tudi otroški klub. Zvečer se po želji lahko umaknete v zasebnost svoje sobe, drugače pa se vsak večer nekaj dogaja.

V hotelu organizirajo izlete po okoliških otokih in na glavni otok, lahko opazujete delfine in orjaške želve, priredijo pa vam tudi nepozabni dan s piknikom na nenaseljenem otoku.Prehrana:
Hotel ima eno glavno samopostrežno restavracijo in dodatno tri a la carte restavracije. Ima trgovinice, spa center, čudovit bazen in klub za otroke.
 
All inclusive vključuje tri glavne obroke v glavni, samopostrežni restavraciji ter dopoldanske in popoldanske prigrizke, izbrano neomejeno alkoholno in brezalkoholno pijačo. Vključene so tudi aktivnosti, najem opreme za windsurfing, kanu in sup 2 uri na osebo na dan.

Ponujajo tudi all inclusive ultra paket, ki dodatno vključuje tudi a la carte restavracije in bogatejši izbor pijač. Vključena je tudi ena masaža na bivanje.


Športna ponudba:
Bandos ima  pravi športni center za vse, ki si želijo nekaj več aktivnosti. Na voljo so inštruktorji, ki vam bodo pomagali v fitnesu, potekajo pa tudi vodene vadbe aerobike in telovadbe. Bandos ima tudi igrišče za odbojko, badminton in tenis. Športni klub ima celo svoj bazen.

In potem so tu še vodni športi, za katere boste obiskali Vodni center. Tu vas čakajo izurjeni inštruktorji, ki vas naučijo najrazličnejših podvigov, izposojajo pa tudi opremo. Izbira je skoraj neomejena. Posebni del Vodnega centra je potapljaški cneter, ki organizira izlete, safarije in tečaje.Plaža:
Koralni greben je od obale oddaljen 40 do 60 metrov.