Počitnice Bali, Nusa Dua, Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa*****+
od €550 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: zelo velik, odličen hotel ob plaži Nusa Dua

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: od maja do oktobra

Kategorija hotela: *****+


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €550 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • zajtrk,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Zelo velik hotel, odličen, luksuzen, tipičen za Bali in Nusa Duo. Ima kar sedem bazenov, neštete športne aktivnosti, večerno zabavo, je pravo mesto v malem. Zgrajen je v ogromnem vrtu z bazeni, ob čudoviti, peščeni plaži predela Nusa Dua. V vrtu so skriti paviljoni ob bazenih, kjer boste našli svoj mali tropski raj. V hotelu vas bodo razvajali na vsakem koraku, v spa centru, v restavracijah, zato se bote morali prav potruditi, da si boste otok lahko tudi ogledali - hotela namreč ne boste hoteli zapustiti.


Lokacija:
Predel Nusa Dua je poznan po samih odličnih, velikih hotelih in kar petih golf igriščih. Tu je tudi velik nakupovalni center peščena plaža pa je dolga in prav pred hotelom. Plažo varuje koralni greben, zato je primerna za plavanje. Ob oseki je plavanje pogojno. Do letališča je 30 minut vožnje, do nakupovalnega centra pa pet minut.


Sobe:
Sobe pripadajo različnim kategorijam, prav vsaka pa ima balkon ali direktni dostop na vrt, do bazena ali plaže. Vse so opreljene v modernem balinezijskem stilu.

Deluxe sobe gledajo lahko na vrt ali na bazen ter imajo eno ali dve široki postelji. Nekatere imajo direktni dostop do bazena in so primerne za ljubitelje sonca in morja. Merijo 36 kv metrov. Imajo klimo, wifi, fen, copate, sef, mini bar, avtomat za kavo ali čaj, TV.

Studio je kategorija sobe, ki spet lahko gleda na vrt, bazen, ali pa ima direktni dostop do bazena. Ta tip sobe je večji, ima prostornejšo kopalnico z ločeno kadjo in tušem.

Tu so šte različne kategorije suit in vil.

 

Hotel:
Hotel ima številne bare in restavracije, ki bodo zadovoljile vse okuse. Ima velik spa center in velik fitnes, kjer so na voljo tudi inštruktorji in vodena vadba. V hotelu se vsak večer nekaj dogaja - živa glasba in tematski večeri. V velikem tropskem vrtu je preko 5000 kv metrov vodnih površin -bazenov za plavanje in lagun. Ima tudi več trgovin.


Prehrana:
Hotel v svojih številnih restavracijah ponuja specialitete in kuhinje vsega sveta. Banyubiru streže mednarodno kuhinjo, s pogledom na bazene v obliki lagune. Prefinjena morska hrana je v obalni restvraciji Arwana. Preprostejše, a odlične jedi strežejo v Cornerstone, tudi prigrizke in sladice za malico. V večih barih si boste lahko privoščili večerne koktejle ter izbrano domačo in tujo alkoholno on brezalkoholno pijačo.

Športna ponudba:
Center za vodne športe (doplačilo), fitnes, yoga in osebni trenerji (doplačilo).