Počitnice Bali, Sanur, Sadara Boutique Beach Resort****
od €220 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: butičen, moderen hotel v predelu Tanjung Benoa

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: od maja do oktobra

Kategorija hotela: *****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €220 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • zajtrk,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Stilski, moderen, butični hotel ni velik, ima le 80 sob. Hotel je eleganten, poudarja majhne detajle in je prav ob plaži Tanjung Benoa. Morda je bolj primeren za pare, čeprav sprejema tudi družine.


Lokacija:
Tri kilometre dolga peščena plaža Tanjung Benoa je odlična za plavanje in vodne športe. Ob njej so zrasli številni odlični hoteli. Sama vasica je mirna, tu boste še vedno našli nekaj ribiških čolnov. Do vasi, kjer so restavracije in trgovine, lahko pridete peš. Z letališča do sem je 20 minut vožnje. Ob oseki je plavanje pogojno.


Sobe:
Vse sobe so moderne, svetle in udobne. Imajo avtomat za kavo ali čaj, mini bar (dve steklenici vode dnevno brezplačno), klimo, TV, copate, likalnik, TV, fen ter balkon ali teraso.

Klasične sobe merijo 42 kv metrov, sprejmejo dva odrasla in enega otroka. Premier sobe so popolnoma enake, vendar imajo lepši razgled na vrt. 

Suite so veliko večje, 70 kv metrov, gledajo na morje in imajo bolj prefinjeno opremo. Imajo tudi kavni avtomat in jacuzzi na terasi.
 

Hotel:
Hotel ima eno glavno restavracijo in restavracijo ob bazenu. Ima tudi trgovinico, bazen, bar v bazenu, spa center. V hotelu se lahko udeležite kuharskega tečaja, si privoščite romantično večerjo na plaži, se poučite o lokalni kulturi skozi številne vodene aktivnosti, ali pa si privoščite vodeno yogo.