Počitnice Bali, Sanur, Maya Resort & Spa*****
od €520 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: butičen, moderen hotel ob plaži Sanur

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: od maja do oktobra

Kategorija hotela: *****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €520 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • zajtrk,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Inovativen, moderen hotel, korak od plaže Sanur je ekološko naravnan in se poskuša čim bolj stopiti s kulturo Balija. Primeren je za pare in za družine. Nahaja se v samem središču letovišča Sanur, zanimiv pa je tudi bar, ki je urejen v drevesu sredi hotela.


Lokacija:
Predel Sanur se nahaja na jugo-vzhodni obali Balija. Znan je po dolgi peščeni plaži, ki se počasi spušča v morje. Plažo pred valovi varuje dolg koralni greben, v kraju in okolici pa je kar nekaj restavracij in trgovin. Hotel se nahaja ob plaži, v središču Sanurja. Med plažo in hotelom je le promenada. Peš pridete do trgovin in restavracij. Do letališča je pol ure vožnje.


Sobe:
Vse sobe so moderne in nekaj posebnega. Razdeljene so v štiri kategorije, predvsem glede na svojo lokacijo.

Deluxe sobe s pogledom na vrt  imajo eno ali dve široki postelji in lahko sprejmejo tudi družino z otroci. So v vrtu, gledajo proti bazenu in merijo 52 kv metrov.  Imajo klimo, avtomat za kavo ali čaj, torbo za na plažo, copate, fen, sef, mini bar, TV ter balkon ali traso. Naslednja kategorija sob gleda na lagoon pool, se pravi na bazen. Na terasi imajo tudi veliko posteljo, v kopalnici pa dodatno še kad. Enake so lagoon access sobe, se pravi sobe z direktnim dostopom do bazena.

Zadnja, najboljša kategorija sob je suita z bazenom ob plaži. Soba ima prostorni dnevni prostor, v kopalnici je velika, okrogla kad, ki gleda na lastni bazen. Soba meri 104 kv metre.
 

Hotel:
Hotel ima tri bazene in tri restavracije. Za otoške razmere je majhen, ponuja okoli 100 sob. Po vsem hotelu je brezplačni WiFi. Poudarja majhne dodatke, ki pripomorejo k temu, da je hotel zares nekaj posebnega. Ima tudi knjižnico, na plaži so brezplačni ležalniki. Seveda je tu tudi eksotični spa center. Večkrat tedensko imajo v hotelu zvečer živo glasbo.


Prehrana:
Reef je a la carte restavracija, ki ponuja italijansko in domačo hrano. Graze ponuja domače in mednarodne jedi po naročilu, tudi Kuu je a la carte restavracija, ki ponuja azijske specialitete. Nekaj posebnega je plavajoče kosilo, ki ga postrežejo v sobah, ki imajo svoj bazen ob doplačilu. Z odličnimi hotelskimi kuharji se lahko učite pripravljanja domačih sladic, pripravijo pa vam tudi piknik kosilo na plaži.
 

Športna ponudba:
Center za vodne športe (doplačilo), fitnes, yoga in osebni trenerji (doplačilo).