Počitnice na Baliju

Kljub temu, da je Bali ena najbolj znanih in obiskanih destinacij za eksotična potovanja, je globoko v sebi še vedno tradicionalen indonezijski otoček, srce prave Azije.
 
Pisana in za nas nenavadna kultura z neštetimi festivali, nežni in prijazni ljudje s širokimi nasmehi, peščene plaže in tropska pokrajina. Vse to je Bali. In ne pozabimo: cene so nizke, zato si boste privoščili marsikaj!
 
Druge dežele Azije verjetno ponujajo lepše plaže kot Bali, vendar pa Bali privlači tudi z drugimi čari. Najprej so tu nizke cene. Na Baliju si lahko privoščite odličen hotel, vilo, izlete, aktivnosti, večerje in nakupe po zares ugodnih cenah. Hoteli ponujajo visok standard. Poleg užitkov na plaži in ob bazenu si otok oglejte. Obiščite obrtniške vasice, bujno džunglo, raziščite vulkane in narodne parke severnega in centralnega dela otoka. Navdušili vas bodo dišeči in pisani templji, kjer se vedno odvija kakšno praznovanje. Na voljo so vam adrenalinski preizkusi in številne športne aktivnosti.
 
Obisk Balija pa lahko združite tudi z bivanjem na otoku Lombok ali Gili Islands.


Ponujamo vse hotele, za vas pa smo pripravili izbor tistih, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Ne najdete kar iščete? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo. POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 

 

Segara Village Resort****, Sanur, od €260 na osebo plus letalo - 7 nočitev


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Maya Sanur Resort & Spa*****, Sanur, od €520 na osebo plus letalo - 7 nočitev


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Sadara Boutique Beach Resort****, Tanjung Benoa, od €220 na osebo plus letalo - 7 nočitev

POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

The Laguna, A Luxury Collection Resort*****+, Nusa Dua, od €550 na osebo plus letalo - 7 nočitev

POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI