Počitnice Fidži: Yasawa Island Resort*****
od €3.800 + letalo na osebo - 8 dni ALL INCLUSIVE

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: sanjski all inclusive hotel na enem najbolj skritih in čarobnih otokov Fidžija

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, mladoporočence

 

Paket od €3.800 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • all inclusive,
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

V jeziku domačinov obstaja petnajst besed za raj, yasawa pa je prva med njimi. Ekskluzivni all inclusive hotel se nahaja na enem najbolj oddaljenih in skritih otočkov Fidžija. Ima samo 18 bungalovov, sanjsko plažo in laguno, palme in popolno razvajanje hotela petih zvezdic. Na Yasawi se boste umaknili v drug svet.


Lokacija:
Eden najbolj oddaljenih in slikovitih otokov skupine Yasawa, severno od Viti Levu. Do sem pridete z vodnim letalom v 25 minutah, potem pa potrebujete še deset minut s hotelskim gliserjem. Transfer uredimo ob doplačilu.


Sobe:
Samo 18 bungalovov ponuja najvišji luksuz. Skrivajo se med palmami, imajo teraso z odprtim tušem in ležalnikom ter visečo mrežo. Dnevni prostor je ločen in ima mini bar. In vse to le korak od nepozabne plaže in lagune. Kljub številu so sobe razdeljene na več kategorij.

Bure suite je moderen, zračen in ima pogled na morje. V eni zgradbi sta dve sobi takšnega tipa, vse skupaj je sob šest. Povezuje jih le ena stena, zasnovani pa so tako, da imate zagotovljen mir in popolno zasebnost. Vse, kar boste slišali, so valovi. 
 
Deluxe beachfront bure: vsaka enota je ločena, skupaj jih je deset. Na morje vidite s terase, pa tudi iz notranjosti. Bungalov je zgrajen v nivoju, zato sta spalnica in dnevni prostor ločena. 
 
Hotel nudi še en bungalov z dvema spalnicama. Primeren je za dva para, ki potujeta skupaj, ali pa za družino z otroci, s tem da je bivanje otrok na otoku časovno omejeno - termini so določeni.

Nekaj posebnega je še edini bungalov za mladoporočence. Ta bungalov je daleč stran od vsega ostalega in je popolnoma zaseben. Ima tudi svoj bazen.


 
Hotel:
Hotel ima restavracijo, ki gleda na morje in bazen. Ponuja številne aktivnosti, poudarja spoznavanje lokalne kulture in kulinarike in ima tudi spa center.


Prehrana:
Hotel je zasnovan na ponudbi all inclusive, ki vključuje vse obroke, alkoholno in brezalkoholno pijačo. Odločite se lahko tudi za privatno večerjo na plaži brez doplačila, ob rezervaciji. Yasawo obdaja enajst plaž, ki sodijo po svoji lepoti v sam svetovni vrh, z veseljem vam bodo na eni izmed njih pripravili piknik. 


Športna ponudba:
V ceno so vključeni supi, kajaki, tenis, vodeni sprehodi, katamaran, izleti po okoliških otokih, snorkljanje. Ob doplačilu je samo ribolov.