Počitnice Fidži: Musket Cove Island Resort****
od €1.670 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: tradicionalen, dober hotel na večjem otoku skupine Mamanuca

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €1.670 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • polpenzion,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj (kopenski prevoz in gliser do otočja Mamanuca)
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Musket Cove je rustikalni, obenem pa luksuzni hotel, ki pooseblja pravi Fidži. Hotel je prostoren in zračen, saj je veliko odprtega prostora. Hotel ponuja 55 tradicionalnih, a modernih bungalovov, ki jih imenujejo bure. Pričakuje vas čudovita laguna, kokosove palme in razvajanje.


Lokacija:
Hotel se nahaja na otočku Malolo Lalai (mali Malolo), ki je v otoški skupini Mamanuca. Otok, znan tudi kot Plantation Island, je drugi največji in hkrati najbolj razvit otok Mamanuce. Nahaja se 20 kilometrov zahodno od otoka Viti Levu. Na otoku so štirje resorti, marina in golf igrišče. Do sem pridete s katamaranom v 50 minutah, ali pa z letalom v 10 minutah.


Sobe:
Vse sobe ponujajo popolno zasebnost in udobje. Imajo brezplačni wifi, sef, avtomat za kavo ali čaj, ventilator, klimo, likalnik.

Bungalovi v vrtu (garden bure) so posejani po tropskem vrtu. So klimatizirani, skupaj jih je 15. Do glavne restavracije in bazena sta dve minuti hoje. Bungalovi imajo visoke strope in predeljen dnevni prostor s sedežno garnituro. Primerni so za pare in družine. Merijo 65 kv metrov.
 
Bungalovi na vodi (lagoon bure:) teh bungalovov je šest, so na vodi, ob vodnem kanalu, ki pelje iz lagune. Oprema je enaka, kvadratura je 60 kv metrov.
 
Bungalovi ob plaži (beachfront bure) so le nekaj korakov od plaže. Imajo visok strop, dnevni prostor ter teraso z visečo mrežo. Odlični so za pare in mladoporočence. Merijo 65 kv metrov.

Poleg bungalovov hotel ponuja tudi vile, ki imajo dve ali več spalnic in zagotavljajo posebno razvajanje.


Hotel:
Več restavracij in barov, kjer ponujajo domačo in tujo kuhinjo. Hotel ponuja številne aktivnosti, poleg tega pa tudi predstavlja lokalno kulturo in tradicijo. Ponujajo številne izlete po otoku in okolici. Poskrbljeno je tudi za otroke, ponujajo številne aktivnosti in varstvo. Seveda pa je tu tudi spa center.


Prehrana:
Hotel ima svoj vrt, kjer pridelajo veliko sveže zelenjave in sadja. Imajo štiri restavracije, nekatere so bolj sproščene, druge bolj elegantne. Ob doplačilu so možne tudi privatne, romantične večerje.


Športna ponudba:
Brezplačna oprema za snorkljanje in izleti, izposoja kajakov, vodeni izleti po otoku, kuharski tečaj. Potapljanje je ob doplačilu, hotel ima svoj potapljaški center. Ob doplačilu lahko najamete kolo, greste na športni ribolov.