Počitnice Fidži: Matamanoa Island Resort****
od €1.320 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: hotel samo za odrasle, edini na čudovitem otočku otočja Mamanuca

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: preko celega leta

Kategorija hotela: ****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €1.320 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • polpenzion,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj (kopenski prevoz in gliser do otočja Mamanuca)
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Skoraj zapuščena, bela, peščena plaža, koralni vrtovi, palme in turkizno morje, to je Matamanoa. Idilični otoček z edinim hotelom. Hotel je namenjen samo odraslim, ima samo 47 sob, zato zagotavlja popolno zasebnost in mir.  Otok ima dvignjeno notranjost, ki je porasla z džunglo, objema ga plaža in koralni vrt. Poskrbljeno je za številne aktivnosti, po drugi strani pa lahko počnete popolnoma nič. Bivali boste v bungalovu, kategorija pa je odvisna od lokacije.
 

Lokacija:
Otok se nahaja v otočju Mamanuca, 30 kilometrov od glavnega otoka Viti Levu.


Sobe:
Bivali boste v bungalovu ali v vili. Vse sobe prepletajo tradicijo in modernost. 

Sobe v vrtu se nahajajo v pritličnih zgradbah, vsaka soba meri 24 kv metrov in ima tudi svojo verando. Sobe so klimatizirane, imajo tudi ventilator, sef, avtomat za kavo ali čaj, hladilnik. Te sobe so osnovne, a udobne in nudijo vse kar potrebujete. So v zelenju, v centralnem delu hotela, blizu recepcije, bara in bazena. 

Bolj priporočamo bivanje v bungalovu ob plaži. Takih sob je 24, nekatere gledajo na vzhod, druge pa na zahod. Sobe merijo po 25 kv metrov plus veranda. Kar je najlepše: vsak bungalov ima svoj bazenček in lepo teraso z ležalniki. Ostala oprema je enaka.

Hotel ponuja tudi 10 vil ob plaži. Vile so na zasebni, severni strani otoka. Zgrajene so v dveh nadstropjih. V pritličju je dnevni prostor, spalnica pa je v nadstropju. Seveda ima vsaka vila svoj bazenček in gazebo z ležalniki. Merijo po 42 kv metrov plus vrt.


Hotel:
V hotelu bodo poskrbeli da vam ne bo dolgčas. Vsak večer prirejajo tematske večere, preko katerih spoznate lokalno kulturo in tradicijo. Hotel ima tudi vrhunski spa center.


Prehrana:
Hotel ima eno restavracijo, ki pa poskrbi za vse okuse. Ob bazenu je bar, ki ga obiščete lahko podnevi ali ponoči.


Športna ponudba:
Vsi nemotorizirani športi so brezplačni, hotel pa organizira tudi izlete po okolici. Izposodite si lahko masko in plavuti ali kajak. Na voljo je tenis igrišče in igrišče za odbojko na mivki. Hotel ima potapljaški center, učenje potapljanja in potapljaški izleti so ob doplačilu. Za najbolj nemirne pa je tu tudi brezplačni fitnes.