Počitnice Fidži: Intercontinental Fiji Golf Resort*****
od €1.400 + letalo na osebo - 8 dni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na kratko: velik, moderen hotel na glavnem otoku Viti Levu, ob plaži, ki je primerna za plavanje

Odhodi: vsak dan iz Ljubljane in bližnjih letališč

Število nočitev: 7

Najboljši čas: preko celega leta

Kategorija hotela: *****


Priporočamo za: pare, družine, mladoporočence

 

Paket od €1.320 na osebo (plus letalo)
Cena je informativna, odvisna od zasedenosti kapacitet in termina potovanja

Cena vključuje:

  • 7 nočitev,
  • polpenzion,
  • transfer od letališča do hotela in nazaj 
  • stalno pomoč agentov v Sloveniji pred in med potovanjem.


Cena ne vključuje:

  • morebitnih dodatnih zavarovanj,
  • izletov in obrokov, ki niso navedeni
  • letalskega prevoza.


 

Odličen, velik hotel na glavnem otoku Viti Levu. Hotel se nahaja ob edini plaži na otoku, ki je primerna za plavanje. Primeren je tako za celotne počitnice, kot za postanek pred nadaljevanjem poti na Mamanuco ali Yasawo. Arhitekti so pri zasnovi poskušali uprizoriti tradicionalno vas Fidžija, hotel je na ogromnem posestvu. Ima vse, golf igrišče, spa center, športno ponudbo in odlično kulinariko. Lepo je poskrbljeno tudi za otroke.
 

Lokacija:
Plaža Natadola, na glavnem otoku Viti Levu. Ta plaža je edina primerna za plavanje na celotnem otoku, tudi ob oseki. Do letališča Nadi je ura vožnje. Natadola velja za eno najlepših plaž na svetu, varuje jo koralni greben.


Sobe:
Bivali boste v sobi ali suiti, hotel pa je znan po tem, da so že osnovne sobe zelo velike.
 
Standardne sobe lahko gledajo na bazen, morje, vrt, ali pa so ob plaži. Imajo brezplačni dostop do interneta, klimo in ventilator, mini bar, avtomat za kavo ali čaj, sef. Merijo 65 kv metrov. Imajo eno ali dve široki postelji, zato lahko sprejmejo tudi dva odrasla in dva otroka.  Sobe ob plaži so nekoliko bolj luksuzne in dovolijo dva odrasla in enega dojenčka.

Executive sobe ponujajo več zasebnosti, saj se nahajajo na vzpetini nad zalivom. Imajo ločeno recepcijo z bazenom in barom. Nekatere gledajo na vrt, druge na morje.

Tu so tudi suite, ki gledajo na plažo ali laguno, nekatere na vrt. Imajo kad v vrtu, merijo 85 kv metrov in imajo dodatno nespreso avtomat.


Hotel:
Hotel je ogromen, ponuja preko 260 sob. Ima pet restavracij in barov, štiri bazene in lastno golf igrišče. Tu je tudi velik spa center s pestro ponudbo. Za otroke poskrbijo v otroškem klubu. Del hotela je ločen, imenuje se Club Intercontinental. Ta del hotela ima svojo recepcijo, bazen in restavracijo, sprejema pa tudi otroke. 
V hotelu se vsak večer nekaj dogaja, od žive glasbe, do tematskih večerov.


Prehrana:
Hotel ima kar pet barov in restavracij, če bivate na polpenzionu, so obroki samopostrežni.


Športna ponudba:
Golf igrišče z 18 luknjami (doplačilo). Ponujajo večino motoriziranih in nemotoriziranih vodnih športov. Hotel ima lastni potapljaški center in fitnes center.