Sanjska potovanja, Fidži, Počitnice na Viti Levu in otočkih MamanucaVaše letalo bo pristalo na glavnem otoku, Viti Levu. Priporočamo, da nekaj dni preživite na Koralni obali, v tem času pa si zanimivi otok lahko tudi ogledate.

Za prave počitnice s plakatov pa vas peljemo naprej, na otočke Mamanuca. Gre za skupino dvajsetih vulkanskih otočkov zahodno od obale glavnega otoka. Otočki so sanjski!

Podobni so Maldivom, na vsakem je ponavadi samo en hotel.
 Fidži: Viti Levu in otočki Mamanuca od € 2.500 na osebo

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na Sunshine Coast otoka Viti Levu in 5 nočitev na otočku Matamanoa Island Resort (ali podobnem), polni penzion .


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 10 nočitev)

Dan 1: polet na Fidži
Polet z Brnika ali bližnjega letališča. Pogosto je na poti tja ali nazaj grede potrebna nočitev v Seoulu (doplačilo cca 40 eur).

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v hotel na otoku Viti Levu po vaši izbiri.

Otok Viti Levu
Viti Levu je s 150 x 100 km največji otok Fidžija. Tu boste našli zanimiva mesta, živahno nočno življenje, tradicionalne vasice, skrite med polji sladkornega trsa in odlične hotele. Večina hotelov in turističnih središč je na zahodni obali otoka zaradi suhe in tople klime.

Priporočamo bivanje na Koralni obali, ker je več samotnih hotelov različnih kategorij. Problem te obale in nasploh otoka je dokaj veliko plimovanje, zato morje včasih sega prav do palm, drugič pa se spet umakne koralam.


Dan 3 do 5: Počitnice na otoku Viti Levu
Prosti dnevi za počitek, kopanje in raziskovanje otoka. Ponujamo vam zanimive vodene izlete in aktivnosti.

Dan 6 do10: Otočki Mamanuca
Prevoz do pristanišča in plovba na enega izmed otočkov skupine Mamanuca. Priporočamo, da bivanje vključuje tudi polni penzion. Dneve si boste zapolnili predvsem s plažo, plavanjem, potapljanjem in crkljanjem v senci palminih dreves.

Dan 11: Odhod
Prevoz na glavni otok in polet proti Evropi.