Sanjska potovanja, Fidži, Počitnice na Viti Levu in križarjenjeVaše letalo bo pristalo na glavnem otoku, Viti Levu. Priporočamo, da nekaj dni preživite na Koralni obali, v tem času pa si zanimivi otok lahko tudi ogledate.

Ob koncu potovanja vas čaka posebni sladkorček - križarjenje po otočkih Yasawa! Ti otočki so nekoliko bolj odmaknjeni, nekateri so naseljeni, manjši pa so samotni, robinzonski.

4 dni vas bodo na ladji razvajali s hrano in zabavo. Predvsem pa vas bodo navdušile zares sanjske lagune, ki jih boste raziskali z masko, obisk lokalnih vasic in neskončne, snežno bele plaže.


 Fidži: Viti Levu in križarjenje po otočju Yasawa od € 2.500 na osebo

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na Sunshine Coast otoka Viti Levu in križarjenje po otočkih Yasawa (3 nočitve, polni penzion).


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 10 nočitev)

Dan 1: polet na Fidži
Polet z Brnika ali bližnjega letališča. Pogosto je na poti tja ali nazaj grede potrebna nočitev v Seoulu (doplačilo cca 40 eur).

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v hotel na otoku Viti Levu po vaši izbiri.

Otok Viti Levu
Viti Levu je s 150 x 100 km največji otok Fidžija. Tu boste našli zanimiva mesta, živahno nočno življenje, tradicionalne vasice, skrite med polji sladkornega trsa in odlične hotele. Večina hotelov in turističnih središč je na zahodni obali otoka zaradi suhe in tople klime.

Priporočamo bivanje na Koralni obali, ker je več samotnih hotelov različnih kategorij. Problem te obale in nasploh otoka je dokaj veliko plimovanje, zato morje včasih sega prav do palm, drugič pa se spet umakne koralam.


Dan 3 do 7: Počitnice na otoku Viti Levu
Prosti dnevi za počitek, kopanje in raziskovanje otoka. Ponujamo vam zanimive vodene izlete in aktivnosti.

Dan 6 do11: Križarjenje po otočju Yasawa
Prevoz do pristanišča in pričetek sanjskega križarjenja! Plujete z manjšo ladjo, ki lahko zapluje tudi v plitke lagune.

Raziskali boste ene najlepših plaž, lagun, koralnih grebenov in otočkov sveta! Spoznali boste vedno nasmejane domačine, doživeli boste obred sevusevu, obiskali šolo, ves čas pa vas bo spremljala njihova pesem, ki je del vsakdana.

Pod gladino pa vas čaka drug svet, ki ni nič manj pisan. Na ladji si izposodite masko in plavuti in se odpravite na potep po sanjskih lagunah.

Dan 12: Odhod
Povratek na glavni otok, prevoz na letališče in polet proti Evropi.