Sanjska potovanja, Fidži, Počitnice na FidžijuOtočje Fidži, ki se preliva od visokih vulkanskih otokov s črnimi plažami do nizkih koralnih biserov s snežno belimi plažami, se zdi kot veliko rajsko igrišče. Tu boste našli mehke, peščene plaže, bistre slapove, ki šumijo po zelenih gozdovih, zelene vulkanske gore, poraščene z džunglo in pisane koralne grebene.

Program potovanja pred vami vključuje bivanje na glavnem otoku, Viti Levu. Ostali programi predlagajo kombinacijo z ostalimi otoki in otoško skupino Mamanuca in Yasawa.

Vsekakor pa program potovanja sestavimo po vaših željah.


Fidži počitnice že od € 2.000 na osebo

Cena vključuje polet iz okoliških letališč, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na Sunshine Coast otoka Viti Levu.


Predlagamo naslednji program potovanja (minimum 8 nočitev)

Dan 1: polet na Fidži
Polet z Brnika ali bližnjega letališča. Pogosto je na poti tja ali nazaj grede potrebna nočitev v Seoulu (doplačilo cca 40 eur).

Dan 2: pristanek in prevoz v hotel
Po pristanku vas bo na letališču pričakal lokalni agent in vas odpeljal v hotel na otoku Viti Levu po vaši izbiri.

Otok Viti Levu
Viti Levu je s 150 x 100 km največji otok Fidžija. Tu boste našli zanimiva mesta, živahno nočno življenje, tradicionalne vasice, skrite med polji sladkornega trsa in odlične hotele. Večina hotelov in turističnih središč je na zahodni obali otoka zaradi suhe in tople klime.

Priporočamo bivanje na Koralni obali, ker je več samotnih hotelov različnih kategorij. Problem te obale in nasploh otoka je dokaj veliko plimovanje, zato morje včasih sega prav do palm, drugič pa se spet umakne koralam.

Za zares sanjske počitnice priporočamo kombinacijo z bivanjem na otočkih Mamanuca ali Yasawa, med bivanjem na Koralni obali pa priporočamo tudi oglede otoka v spremstvu odličnih lokalnih vodičev. Toplo svetujemo tudi križarjenje po otočkih Mamanuca in Yasawa, ponujamo 3, 5 in 7 dnevna križarjenja po ugodnih cenah!

Dan 3 do 8: Počitnice na Fidžiju

Prosti dnevi za počitek, kopanje in raziskovanje otoka. Ponujamo vam zanimive vodene izlete in aktivnosti.

Dan 9: Odhod
Prevoz na letališče in polet proti Evropi.