Počitnice na Fidžiju

Nesramno mehek in fin pesek med prsti, kot sneg, samo topel. Žgečkanje valov in pesem vetra v krošnjah palm. Ognjeni sončni zahodi. Fidži je čista romantika.

Obisk pisanega in eksotičnega Fidžija je enkratna in neponovljiva življenska izkušnja. Za tiste, ki radi raziskujejo, so tu tropske lagune, narodni parki, slapovi in tropski gozdovi. Za tiste, ki bi radi luksuz, so tu enkratni hoteli, kjer vas bodo prav nesramno razvajali. Dolge, peščene plaže ponujajo nemoteno sprostitev, pa tudi številne športne aktivnosti.

Otokov in otočkov, ki jih lahko obiščete, je dovolj za več let raziskovanja in potepanja. Izberete lahko fantastične plaže Koralne obale otoka Viti Levu, romantične otočke Yasawa ali Mamanuca, ali pa bolj divja in oddaljena otoka Vauna Levu in Taveuni. Ponudili vam bomo najrazličnejše kombinacije različnih destinacij in romantična križarjenja.

Viti Levu je največji otok, kar 1324 metrov visoka gora Tomanivi pa ga deli na dva dela: sončen in suh severozahod ter bolj vlažen jugovzhod. Otok si lahko ogledate, plaže pa zaradi koral pogosto niso primerne za kopanje. Za počitnice bolj priporočamo bližnje otočje Mamanuca. Sem vas z glavnega otoka pripeljemo z gliserjem, tu pa vas čakajo turkizno in mirno morje, sanjske plaže in odlični hoteli. Otočje lahko primerjamo z Maldivi. Yasawa je še ena otoška skupina, nekoliko bolj oddaljena od glavnega otoka, zato pa še bolj sanjska in manj obljudena. Tu priporočamo križarjenje.Na Fidžiju sodelujemo z odličnim lokalnim partnerjem, zato zagotavljamo najvišjo kvaliteto. Ponujamo vse hotele, za vas pa smo pripravili izbor tistih, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Ne najdete kar iščete? Pišite nam in z veseljem vam pomagamo. POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 

 

Musket Cove Island Resort****, otočje Mamanuca, od €1.670 na osebo plus letalo - 7 nočitev


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Matamanoa Island Resort****, otočje Mamanuca, od €1.320 na osebo plus letalo - 7 nočitev


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Yasawa Island Resort*****, otočje Yasawa, od €3.800 na osebo plus letalo - 7 nočitev, ALL INCLUSIVE

POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Intercontinental Fiji Golf Resort*****, Viti Levu, od €1.400 na osebo plus letalo - 7 nočitev

POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI