Potovanja po Srednji in Južni Ameriki

Potovanja po Latinski Ameriki so individualna, kar pomeni, da potujete sicer organizirano, vendar sami. Na poti vam rezerviramo hotele, prevoze, oglede, rent a car, v Braziliji tudi vodiče. Prednost naših potovanj je, da so prilagodljiva in cenovno ugodna. In ne skrbite, na pot greste dobro opremljeni z navodili in kontakti..

Obiščite Brazilijo, njena čarobna kolonialna in moderna mesta, izgubite se v osrčju Amazonije in se pocrkljajte na najbolj trendy plažah sveta. Druga opcija je potovanje v Mehiko, kjer vas čaka čudovita narava, starodavna kultura Inkov in čudovite plaže. Kmalu pa prihaja v našo ponudbo še več zanimivih dežel.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Brazilija, od €2.600 na osebo plus letalo - 17 nočitev

Obiskali boste živahni Rio, spektakularne slapove Iguacu, bivali boste v Amazoniji in obiskali pisani Salvador.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Mehika, Yucatan, od €710 na osebo plus letalo - 8 dni

Yucatan vas pričakuje z neverjetnimi ostanki Majev, toplim Karibskim morjem in pisanimi kolonialnimi mesteci. Potovanje lahko popestrite še s počitnicami v Tulumu ali na Playa del Carmen.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI

Potovanje po Kubi, od €850 na osebo plus letalo - 7 nočitev

Dežela, ki je obtičala v času, pa je kljub temu čudovita in nepozabna. Še vedno komunistični karibski otok danes hitro spreminja svojo podobo. Čudovita narava, ki jo kronajo nepozabne plaže, cigare in prastari, danes že slikoviti avtomobili – Kuba je slikovita dežela, ki ponuja številne naravne in kulturne posebnosti.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE VEČ O PONUDBI