Smo organizator potovanj za posameznike, se pravi da za vsakega gosta posebej sestavimo program potovanja glede na njegove želje in zmožnosti.

V vsaki od preko 40 dežel, ki jih pokrivamo, imamo zanesljive lokalne partnerje, ki zagotavljajo prvovrstne storitve. Prav zato je spekter različnih produktov, ki jih ponujamo, lahko tako širok. Kakšne so prednosti našega načina delovanja:

V vsaki destinaciji vas bo na letališču pričakal naš lokalni partner. Imeli boste vse njegove kontakte. Pokličete ga lahko kadarkoli želite, vse do vašega odhoda domov. V tem času bo skrbel, da bo vaše potovanje potekalo tekoče, hkrati pa bo lahko izpolnjeval vse vaše dodatne želje.

Le tako lahko izpolnjujemo vaše želje, tudi če so še tako nevsakdanje. Skozi leta organizacije najbolj zahtevnih potovanj in počitnic smo si seveda nabrali ogromno znanje in izkušnje, kljub temu pa se za nasvet vedno lahko obrnemo na domačine, ki bodo najbolje svetovali.


Kaj vse ponujamo:
- rezervacijo letalskih prevozov tako z rednimi, kot čarterskimi linijami
- sestavljamo programe potovanj in počitnic posebej glede na želje strank in pri tem strokovno svetujemo
- rezerviramo najrazličnejše prevoze, od notranjih poletov, vlakov, trajektov, gliserjev do prevozov s helikopterjem ali privatnim letalom
- organiziramo poroke v tujini in pomagamo pri ureditvi vseh potrebnih dokumentov za legalno ali simbolično poroko
- poskrbimo za nastanitev v hotelih vseh kategorij, v vilah, bungalovih ali apartmajih
- poskrbimo za sprejeme na letališčih ob prihodu in za asistenco ob odhodu
- organiziramo eno ali več dnevne izlete in oglede v spremstvu lokalnih vodičev

Pri nas lahko rezervirate celotne pakete potovanj, ali pa le posamezne storitve.