JESENSKE POČITNICE - svet

MEHIKA, YUCATAN

Raziščite neverjetne ostanke Majev, obiščite zanimiva mesta in občudujte čarobno naravo. Mehika je ena izmed popularnih destinacij za potovanje, četudi se marsikdo odpove Mehiki, ker pomisli na nevarnost in kriminal vendar brez skrbi, Yucatan je povsem varen.
 
Programe potovanj lahko prilagodimo vašim željam.
 
Več o programu si lahko ogledate tukaj.
 
 
 
ZDA, ROUTE 66
Če imate morebiti nekoliko več časa in ne marate poletne vročine je oktober idealen čas za popotovanje po ROUTE 66. Vaša pot se prične v Chicagu z najetim avtomobilom ali motrojem. V 18 dneh prevozite ZDA po celi širini in zaključite pot v Los Angelesu. 
 
Programe potovanj lahko prilagodimo vašim željam.
 
Kaj vse si lahko ogledate na poti si lahko ogledate tukaj.
 
 
 
KANADA, indijansko poletje
Vsako leto, pozno jeseni nam narava v Severni Ameriki in tudi v mnogih predelih Kanade uprizori naravni spektakel, pravi ognjemet barv, poznan kot Indian Summer ali indijansko poletje. Listi dreves se obarvajo v neverjetne jesenke barve, v češnjevo-rdečo, medeno-rumeno in bakreno-rjavo barvo, ki se lesketajo v toplem jesenskem soncu. Vreme v tem obdobju je še suho in toplo. Če boste v jesenskem času raziskovali naravo, pokrajino, narodne parke in rezervate vaš čakajo res neverjetni in nepozabni razgledi.
 
Programe potovanj lahko prilagodimo vašim željam.
 
Kaj vse si lahko ogledate na poti si lahko ogledate tukaj.