Cena potovanja vključuje tudi dva zanimiva izleta!

Dubai
ponuja sonce preko celega leta, luksuzne hotele, restavracije, trgovine (odlični brezcarinski nakupi), edinstveno arabsko avanturo, čisto in varno okolje. Odpravite se na safari po puščavi, piknik z beduini, zajahajte kamelo, pojdite na golf ali pa presenetite denarnico in jo odpeljite na nakupe.

V Dubai lahko potujete preko celega leta.
 
 

Sanjska potovanja, Emirati, Dubaj, Počitnice v Dubaju    Dubai počitnice že od € 920 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico iz Munchna, takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Arabian Park***, povratni prevoz od letališča do hotela. 

Dubai je mesto kontrastov, kjer se srečuje staro in novo, kjer se stikata vzhod in zahod. Dubai je gotovo ena najbolj atraktivnih turističnih destinacij. Tu se dogajajo svetovno znane športne prireditve (jahanje, tenis, golf), tu boste našli najbolj nore hotele, atrakcije in seveda trgovine. In kar je najlepše, čaka vas toplo morje na eni strani in neskončna, romantična puščava na drugi.

Ponujamo številne hotele v Dubaiu. Če boste bivali v mestu, bo cena nižja. Hoteli ob plaži imajo znatno višjo ceno. Dober kompromis pa so hoteli v mestu, ki imajo brezplačni dostop do plaže Jumeirah.


Predlagani program potovanja

Fotogalerija


Dan 1: polet v Dubai
Polet iz Munchna ali bližnjega letališča. Po pristanku vas bo na letališču pričakal šofer in vas odpeljal v hotel.

Bivate lahko v hotelu v centru mesta ali na plaži. Hoteli ob plaži so občutno dražji, zato navajamo obe opciji:

Arabian Park Hotel*** je hotel v mestu, lokacija res da ni nič posebnega, vendar pa ste v 15 minutah kjer koli želite. Taksiji v Dubaiu so namreč zelo poceni. Hotel ima dobre ocene, lepe sobe, celo zunanji bazen.

Movenpick Ibn Battuta Gate***** je odličen hotel v pravljičnem, arabskem stilu. Hotel je sicer v mestu, vendar pa ima brezplačni prevoz do svojega dela plaže Jumeirah. Peš pridete do nakupovalnega centra, do plaže je 10 minut vožnje. Ima kar 8 restavracij, čudovit bazen in spa center. Prijazen je tudi otrokom.

Doplačilo za bivanje v hotelu Movenpick je cca 310 eur na osebo.

Dan 2 do 7: počitnice v Dubaiu
Dneve lahko preživite na plaži, s potikanjem po trgovinah, igrate lahko golf, tenis ali se kako drugače zabavate.

Dan 8: odhod proti domu
Prevoz na letališče in let proti domu.


Fotogalerija