Route 66, z motorjem

Potovanja po ZDA v sedlu Harley Davidsona so nekaj posebnega. Popeljali vas bomo po najlepših poteh Amerike. Izbirate lahko med H.D Electra Glide, H.D. Road King, H.D. Sportster, Heritage Softail, Street Glide ali Indian Roadmaster, Indian Vintage in Indian Chieftain.
 
 
 
Potujete v okviru angleško govoreče skupine vsaj osmih motorjev. Možni so tudi individualni odhodi, v tem primeru program potovanja tudi prilagodimo.
 
Vsa spodaj našteta potovanja vključujejo nočitve v 3* ali 4* hotelih z zajtrkom, večerjo za dobrodošlico in slovo, transfer od hotela do prevzema motorja in nazaj, najem motorja Harley Davidson ali Indian z neomejeno kilometrino, dodatno zavarovanje do 1 mio eur, CDW/VIP, zavarovanje odgovornosti, vključeno je olje in gorivo, prevoz prtljage, orodja, prve pomoči in vode, najem originalne motoristične jakne EagleRider, strošek oddaje motorja v drugi državi, najem čelade za voznika in sopotnika, vstopnine v narodne parke, parkirnine pri hotelih kjer je to potrebno, angleško govorečega vodiča, usnjeno knjigo z navodili.
 
Vodena potovanja se spreminjajo. Prosimo pokličite nas, več o programu si lahko pogledate tukaj.